Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE | Clement Negruț: „Îmi voi face datoria până la capăt”

Publicat

În această perioadă, mulți politicieni, care au și statut de candidat, își canalizează energia aproape exclusiv spre campania electorală, lăsând pe un plan secund sau chiar abandonând îndatoririle pe care le au ca aleși.

Eu consider însă că datoria față de cetățenii care cred în noi trebuie îndeplinită până în ultimul minut de mandat. Atunci când am pornit pe acest drum, ca deputat, fiind susținut de voința a 14 mii de oameni din colegiul Sebeș – Blaj, mi-am asumat misiunea de reprezentant al lor în Parlamentul României cu toată responsabilitatea. Numirea mea în funcția de secretar al Camerei Deputaților a fost o onoare, dar înseamnă în același timp și mai multă muncă. În prima zi a acestei săptămâni am fost prezent la ședința Camerei Deputaților, unde a fost luat în discuție cazul deputatului Alin Trășculescu. Nu am fugit și nu voi fugi vreodată de responsabilitățile pe care mi le-am asumat în fața cetățenilor. Îmi voi face datoria până la capăt și mai departe.

N. Red: Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate la secţiunea Alegeri Parlamentare aparţine în întregime formaţiunilor politice şi candidaţilor nominalizaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. neludinpopor

    miercuri, 14.11.2012 at 19:50

    Mai nea Milu crez ca capatul drumului tau e 9 decembrie. Cel putin asa sa iti ajute Dumnezeu!

  2. ionica

    joi, 15.11.2012 at 15:08

    Continua,ca toti ne punem speranta in tine ,fiind singurul care te zbati si urmaresti desfasurarea lucrarilor la centura de ocolire a municipiului Sebes[proiectant,constructor ,beneficiar si banca]SUCCES ,CA SEBESENII TE APRECIAZA!!!CURAJ.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax