Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE| Clement Negruț: ”În lipsa unor realizări unii candidați recurg la atacuri”

Publicat

Suntem la jumătatea campaniei electorale. Din lipsă de idei sau neavând cu ce realizări să vină în fața alegătorilor, unii candidați recurg la atacuri mai mult sau mai puțin directe, etalând brusc un interes deosebit față de un subiect care până acum nu exista în agenda lor. Ca să fiu mai precis, este vorba despre un avocat, care după patru ani de tăcere și lipsă de interes, se arată dintr-o dată preocupat de exproprierile făcute pentru lucrările la autostradă.

Asta după ce în perioada amintită, deși a ocupat o funcție publică la nivel județean, nu a arătat vreo preocupare în legătură cu centura Sebeșului sau lucrările la autostradă. Îl întreb pe acest stimat candidat, unde era acum patru ani, acum opt ani, când se cunoșteau aceste probleme? Ați ocupat o funcție publică de subprefect; ce ați făcut? Timp de patru ani ați uitat de Sebeș. Acum în campanie, cu ipocrizie, vă arătați interesat de problemele pe care le au cetățenii din Sebeș. Nu poți câștiga o competiție electorală prin minciuni și prin dezinformare. Se pare însă că acestea sunt singurele mijloace de campanie de care dispune acest domn și colegii dânsului de partid.

Acum patru ani oamenii din colegiul Sebeș-Blaj și-au pus o sperață în mine. Conștient fiind de acest lucru am acționat nu în interes propriu, nici în interesul unui grup politic, partidul în speță ci am avut mereu o atitudine și o abordare corectă, pe care nu le regret. De aceea merg cu fruntea sus în fața oamenilor. Fac campanie de două săptămâni și am fost în aproape tot colegiul. Nimeni nu a spus despre mine ca deputat că am făcut ceva care să le lezeze interesele sau să-mi zică ”îmi pare rău că v-am votat”.

În ceea ce-l privește pe contracandidatul meu, locuitorii din Sebeș, trebuie să știe că șeful lui de partid, domnul Ponta, are 70 de milioane de euro pentru ocolitoare și heliport la Târgu Jiu. În schimb, lucrările la centura Sebeșului sunt întârziate cu trei luni de zile; șansa de a vedea centura ocolitoare finalizată anul acesta a fost îngropată. Iar contracandidatul meu se preface interesat de acest proiect de infrastructură. Iată, până unde se merge cu ipocrizia.

Interesul meu pentru Sebeș, pentru problemele locuitorilor de aici nu a apărut brusc odată cu startul campaniei electorale. Interesul meu s-a manifestat constant. Am fost alături de sebeșeni și atunci când oamenii au ajuns cu nervii la limită din cauza tirurilor care tranzitau orașul și tulburau liniștea claxonând noaptea, la ora 1 și veneam ca subprefect cu jandarmii ca să deblocăm traficul; am fost alături de sebeșeni și atunci când am strâns peste 12 mii de semnături de la cei care susțineau activ construcția unei centuri ocolitoare. Prima dată trebuie să le arăți oamenilor că îți pasă cu adevărat de ei. Iar acest lucru se vede în perioada celor patru ani, înainte de campania electorala. Nu reprezintă o dovadă de interes niște declarații fără acoperire făcute în intervalul de o lună înainte de alegeri. Oamenii văd asta și vor ști cine sunt cei care doar manipulează vorbe și cine sunt cei care chiar au făcut ceva.

Eu, Clement Negruț voi continua să-i reprezint pe oameni așa cum am făcut-o și până acum, adică cu cinste, corectitudine și devotament.

Candidat ARD pentru Camera Deputaților

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. andrei

    miercuri, 28.11.2012 at 09:20

    Serios domnu deputata ai luptata pentru interese judetului pentru autostrada , dar cand ridicai mana in parlament ptentru taierea salariilor oamenmilor din judetul alba cand ridicasi mana in parlament pentru taiere pensiilor oamenilor din alba asta ai uitata brusc tiai adus aminte de oameni din sebes de autostrada.Asa de curios am si eu o intrebare la dumneavoastra la care sunt sigur ca nu o sami raspundeti:De cate ori ati fost dumneavoastra pe santierul autostrazii din sebes de cate ori vati intrresat de expropierile oamenilor?va raspund eu nici odata.In locul dumneavoastra asi tacea din gura si as inceta cu amenintarile oamenilor de catre primariii pedelisti sa va voteze.si va spun eu ca mie mi rusine ca vam votatat.

  2. xxxx

    luni, 10.12.2012 at 19:56

    ce p**c

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax