Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE | Clement Negruţ: „Nu aș fi venit din nou în fața cetățenilor, dacă nu aș fi fost mulțumit de realizările mele”

Publicat

”Voi rămâne același Clement Negruț”

În acest an, candidații ARD au trebuit sa treacă de verificarea unei comisii de integritate, constituită la nivelul Alianței România Dreaptă. Cum au stat lucrurile în cazul dumneavoastră?

Clement Negruț: Este poate pentru prima dată, în politica românească, după 1990, când un partid, o alianță, face o selecție atentă a celor pe care urmează să-i arunce în bătălia electorală. A fost o comisie serioasă care a cântărit foarte bine fiecare candidatură. În ceea ce mă privește, pot să afirm că am trecut fără nicio problemă de acest filtru, însă înainte de verificarea făcută de această comisie a fost filtrul deputatului Clement Negruț. Eu nu aș fi venit din nou în fața cetățenilor pentru a le cere votul dacă, privind înapoi la activitatea pe care am avut-o în acești patru ani de mandat, nu aș fi fost mulțumit de realizările mele. Doar după ce mi-am făcut o analiză atentă, am luat decizia de a candida pentru un nou mandat. Principiul meu a fost următorul: să fiu acel deputat, care să nu-i facă pe oameni de rușine în Parlamentul României. I-am reprezentat cu cinste pe cei peste 14 mii de cetățeni care mi-au acordat votul lor și pe toți cei din colegiul Sebeș – Blaj. Acesta a fost dezideratul după care m-am ghidat mereu. Nu am apărut în ipostaze nepotrivite cu statutul meu de deputat și am tratat cu maximă seriozitate misiunea pe care mi-am asumat-o atunci când oamenii și-au pus încrederea în mine.

Care este programul dumneavoastră în această perioadă de campanie?

Clement Negruț: Am avut întotdeauna structura unui om foarte bine organizat și care calculează foarte bine lucrurile. Acest principiu l-am aplicat și în activitatea de parlamentar, dar și acum în campania electorală. Așa cum am făcut în 2008, la fel voi proceda și acum: voi încerca să mă întâlnesc cu fiecare cetățean din colegiul meu, ca să îi cunosc problemele. Chiar din prima parte a campaniei, am avut prilejul să mă întâlnesc cu o mulțime de cetățeni. Am simțit efectiv că oamenii îmi dau energia de a merge mai departe prin încurajările pe care mi le-au transmis. Am simțit o bucurie enormă când am văzut că cetățenii apreciază munca pe care am depus-o în ultimii patru ani și au în continuare încredere în mine. Nu pot să uit ceea ce mi-a spus un locuitor din Sebeș. Mesajul lui este scurt dar complet: ”Domnule deputat, să rămâi așa cum ai fost în ăștia patru ani de parlamentar.”

Interviu difuzat la Radio Blaj

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susşinătorilor acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. ion

    duminică, 25.11.2012 at 06:54

    Care va sunt realizarile?Ati votat reducera pensiilor,salariilor si reducerea locurilor de munca.Ati majorat TVA ceea ce a dus la crestera preturilor.Astea va sunt realizarile.RUSINE!

  2. florin

    duminică, 25.11.2012 at 19:16

    sunt convins domnule deputat ca sunteti foarte multumit de realizarile dvs. parca va vad si acum cu cat entuziasm ati votat pentru inchideri de spitale….. scoli, taieri de salarii…etc. va multumim si va asigur de votul meu CONTRAAAAAAA

  3. anti PDL

    luni, 26.11.2012 at 01:19

    dupa marile realizari din mandatul care a trecut pot sa va asigur ca contracandidatul dumneavoastra domnul Jidvean va fii urmatorul deputat pe colegiul Sebes Blaj 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax