Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE | Dan Coriolan Simedru: „În 9 decembrie, alegeţi corect, votaţi înţelept!”

Publicat

În 9 decembrie, dragi cetăţeni, veniţi la vot! USL este cea mai mare forţă politică şi are singurul program viabil pentru o Românie puternică: locuri de muncă, învăţământ şi asistenţă medicală de calitate, medicamente compensate cu adevărat, pensii şi subvenţii pentru agricultură corecte, grijă şi respect pentru cetăţenii României.

În 9 decembrie, nu irosiţi votul pe candidaţi care nu au şanse! USL va câştiga alegerile la nivel naţional. De aceea, aveţi nevoie de parlamentarii USL, cei care au trecere la Bucureşti! Noi, Teodor Atanasiu şi Dan-Coriolan Simedru, ne-am asumat toate proiectele localităţilor, indiferent de culoarea politică a primarilor, şi am inclus problemele cetăţenilor în programul nostru! Prin votul de duminică, populaţia din zona Cugir-Zlatna va arăta că ţine cu puterea, nu stă în opoziţie!

În 9 decembrie, prin votul vostru, vă ajutaţi cel mai bine primarul şi localitatea! Alegeţi-vă parlamentarii care ştiu, care pot şi care vor să vă reprezinte în Parlamentul României. Noi, candidaţii USL, vom face ca puterea de la Bucureşti să îşi întoarcă faţa către localităţile din colegiul Cugir-Zlatna! În 9 decembrie, alegeţi corect, votaţi înţelept!

Aplicaţi ştampila „Votat” pe poziţia nr. 1 din buletinele de vot. Votaţi USL!

Al dumneavoastră,

Dan-Coriolan Simedru

Candidatul USL pentru Camera Deputaţilor Colegiul Cugir-Zlatna

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. happy

    joi, 06.12.2012 at 20:11

    Ce tot trambitati pe strazi ca faceti si dregeti pentru pensionari,pt someri etc.Unde sunt toate promisiunile (minciunile,pardon),din vara???Care locuri de munca?Poate locuri de dormit in parlament pentru Crin .Sunteti penibili.Sa ne fereasca bunul Dumnezeu sa ajungeti iar la putere.In acest caz ,nu mai cred ca ve-ti fi tolerati de popor.
    Imi amintesc, de parca a fost ieri,cand a-ti demis guvernul Ungureanu, si la-ti propus pe V.Ponta pt functia de prim ministru.Atunci la-ti amenintat pe presedintele Basescu,ca daca nu-l desemneaza in functie,o sa-l demiteti.Ponta,dupa ce s-a vazut marele om in stat.nu s-a tinut de cuvant si a purces la demitere,numai ca nu ia tinut figura.A fost un santaj grosoloan din partea voastra ,domnilor de la USL.
    Sunt o persoana modesta,dar nu ma puteti cumpara cu nimic.Nu am vazut un ban in plus la pensia mea de bugetar.In vara nu a fost vorba de transe.Va laudati ca aveti banii si asta pana va-ti vazut la putere.Cum sa mai fiti crezuti si de catre cine???
    Sunt convinsa ca Dumnezeu nu va va ierta pentru magariile pe care le-ti facut si continuati sa le faceti.Nu aveti nici pic de credinta.Imi vine sa vomit ,la propiu,cand va aud sloganurile.
    Dumnezeu sa binecuvanteze Romania !

    • guest who

      luni, 10.12.2012 at 19:42

      Se vede de la o posta ca sunteti fost bugetar (dupa gramatica).. nu mai fiti atat de inraiti pentru ca doar cu gandiri negative nu o sa ajungem niciodata departe…
      Este dreptul si datoria noastra sa incercam sa speram in mai bine…
      Sarbatori Fericite!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax