Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ALEGERI PARLAMENTARE | Dan Coriolan Simedru: Revigorarea industrială a Colegiului Cugir-Zlatna

Publicat

Pentru mine, Colegiul Cugir-Zlatna nu este doar suma celor 15 localităţi care fac parte din el, aici sunt la mine acasă. Născut şi crescut la Cugir, am rămas permanent conectat la problemele zonei şi ale oamenilor. Am experienţa şi forţa necesare pentru a reprezenta Colegiul Cugir-Zlatna în Camera Deputaţilor.

Candidez din partea USL, singura forţă politică ce are un program concret, viabil, pentru o Românie puternică. Candidez şi împotriva PDL care duce stindardul Alianţei Ruşinii şi Demagogiei, lansând în lupta electorală persoane, ale căror intenţii sau competenţe personale nu contează. S-a văzut în ultimii ani că PDL-ul a condus şi a jefuit ţara după dictare. S-a văzut că, indiferent de funcţiile ocupate, pedeliştii au de îndeplinit un singur scop: scopul lui Traian Băsescu.

Programul USL are ca obiectiv o Românie puternică, România redată cetăţenilor ei. Ceea ce propun eu pentru Colegiul Cugir-Zlatna este susţinut de fapte concrete. Proiectele mele răspund nevoilor cetăţenilor, care nu pot fi aprofundate dacă te intersectezi cu ele doar în turnee, fie ele şi electorale. Iar, dacă nu ai argumente, nu poţi convinge. Ele oferă siguranţa că, după campania electorală, cetăţenii se vor putea baza pe aleşii lor, iar viaţa lor va fi mai bună.

În acest sens, revigorarea industrială a zonei Cugir-Zlatna este un argument viabil. Ca deputat USL al Colegiului Cugir-Zlatna, alături de Teodor Atanasiu, candidatul USL la Senat, şi prin colaborare permanentă şi deschisă cu primarii, indiferent de culoarea lor politică, mă voi asigura că acest obiectiv va fi îndeplinit. La toate acestea, se adaugă legătura constantă şi strânsă cu cetăţenii, fără de care nu pot concepe activitatea mea de parlamentar.

Extinderea Parcului Industrial de la Cugir este o prioritate pe care mi-o asum. Ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, am contribuit la dezvoltarea şi modernizarea Parcului Industrial. Am sprijinit parteneriatul dintre Mercedes şi UM Cugir, am luptat în Parlamentul României pentru obţinerea celor 24 milioane de dolari, necesari achiziţionării noii linii de fabricaţie a muniţiei tip NATO. Am reuşit, totodată, să obţin şi scutirea de taxele vamale a noilor utilajelor, aduse din afara ţării. Am trăit una dintre cele mai mari bucurii ale mele când, după o zi întreagă petrecută pe holurile guvernului, am reuşit să obţin pentru oraşul Cugir statutul de zonă defavorizată social şi favorizată din punct de vedere economic.

Sunt primul iniţiator al legii industriei de apărare. Dacă, în 1998, proiectul meu nu a trecut de parlament, de această dată, împreună cu Teodor Atanasiu şi susţinuţi de majoritatea USL, sunt convins că vom reuşi să adoptăm această lege. Dorinţa mea este ca industria de apărare să devină competitivă pe piaţa europeană de profil, ceea ce înseamnă contracte noi şi ferme, creşterea sigură a numărului locurilor de muncă. Argumentele mele sunt programul USL de dezvoltare economică, experienţa şi cunoştinţele mele, ce vor sta la baza concretizării unui alt proiect de care cetăţenii au neapărată nevoie.

În Zlatna, rata şomajului atinge cote alarmante. Oraşul cere un ajutor real, consistent şi eficient în Parlamentul României. Voi continua demersurile începute ca prefect, când am discutat cu ambasadorul Coreei de Sud despre posibilitatea dezvoltării unor relaţii economice, în domeniul prelucrării cuprului. Ne vom asigura că investitorii vor veni aici, ceea ce înseamnă locuri de muncă. Îl voi susţine pe primarul oraşului Zlatna în toate acţiunile sale de atragere de noi investitori. Voi fi vocea care se va face cu adevărat auzită în Parlamentul României. Oraşul Zlatna şi împrejurimile sale pot beneficia de experienţa şi voinţa unui deputat care, alături de USL, se va bate pentru atragerea investitorilor şi crearea locurilor de muncă, de care Zlatna şi locuitorii ei au nevoie ca de aer.

Sunt, înainte de toate, un om care aparţine comunităţii. Promisiunea mea e o viaţă mai bună pentru cetăţenii colegiului. Garanţia mea stă în cuvântul şi onestitatea mea. Argumentul meu e în forţa USL, experienţa şi determinarea mea, pe care le pun în slujba cetăţenilor.

Dan Coriolan-Simedru

Pentru Camera Deputaţilor

Colegiul Cugir-Zlatna

 

N.Red: Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea “Alegeri Parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice sau candidaţilor nominalizaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Fodor

    luni, 19.11.2012 at 13:28

    Ce promisiuni are si ******* asta. Simedru nu e in stare sa se descurce singur in viata si vrea sa faca nu stiu ce revigorari economice.

  2. Mocan din Zlatna

    luni, 19.11.2012 at 14:38

    Despre Cugir un intreg articol si despre Zlatna o fraza!
    Cugirul, impreuna cu colegul Atanasiu, ati reusit sa-l puneti la pamant si acum veniti pe cai albi sa-l salvati. La un moment dat ati stat ascunsi de frica muncitorilor si acum le cersiti voturi ca tot voua sa va mearga bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax