Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE | Dan Simedru: „Cetăţenii vor avea posibilitatea să evalueze în timp real activitatea mea de deputat”

Publicat

Toată lumea ştie care sunt obligaţiile unui parlamentar şi ce responsabilităţi trebuie să-şi asume atunci când porneşte la drum în cursa electorală. Programele care se lansează în campanie nu ar trebui să expire o dată cu finalizarea alegerilor, cum, din păcate, de întâmplă de obicei. Activitatea oricărui ales ar trebui urmărită pe toată perioada mandatului acestuia, în aşa fel încât cetăţenii să o poată evalua corect şi exigent.

USL este singura forţă politică despre care se poate spune că a demonstrat, la modul concret, că îşi ţine promisiunile. Programul USL pentru o Românie puternică atinge toate punctele sensibile şi nevoile majore ale societăţii şi ale cetăţenilor, la care se adaugă obiectivele asumate de candidaţii USL la Senat şi la Camera Deputaţilor.

În zona Cugir-Zlatna, oamenii au dreptul la un trai decent şi la un viitor pentru copiii lor. Alături de Teodor Atanasiu, candidatul USL la Senat, mă voi implica în relansarea economică a zonei, în atragerea investitorilor şi crearea locurilor de muncă. Avem forţa, experienţa şi capacitatea de a schimba în bine zona Cugir-Zlatna!

O altă prioritate pe agenda noastră este includerea Cugirului pe harta Autostrăzii Orăştie – Sibiu, prin crearea unui nod de intrare şi ieşire în tronsonul de autostradă. În acest sens, am făcut deja demersurile necesare la Ministerul Transporturilor, iar lucrările de proiectare şi execuţie a nodului de legătură a oraşului Cugir la autostradă vor fi făcute fără costuri pentru administraţia locală din Cugir şi pentru judeţul Alba.

Suntem ferm hotărâţi să reparăm nedreptatea făcută de stat muncitorilor din zona Cugir-Zlatna care au fost privaţi de grupa specială de muncă. Vrem să relansăm industria de apărare la Cugir şi să contribuim în acest fel la crearea a sute de noi locuri de muncă. Sprijinim şi agricultorii, în sensul în care prima întăbulare a terenurilor va fi gratuită, subvenţiile pentru terenuri şi animale vor fi corecte şi la timp, iar sistemul de irigaţii va fi unul de nivel european!

Sănătatea oamenilor din colegiul nostru este extrem de importantă, de aceea obiectivul nostru este să reparăm greşelile făcute de PDL care, în mod inuman, a închis spitale şi a subfinanţat sistemul, blocând accesul cetăţenilor la serviciile medicale. Am obţinut deja promisiunea că în bugetul pe anul 2013 vor fi incluse sumele necesare modernizării Spitalului din Cugir şi a redeschiderii Spitalului din Zlatna, două proiecte pe care garantăm că le vom duce la bun sfârşit.

Susţinem reînfiinţarea la Cugir a unei secţii a Universităţii Tehnice din Cluj, pentru ca tinerii noştri să se poată forma, să poată lucra şi să rămână acasă. E nevoie, totodată, şi de o lege nouă pentru obţinerea de către tineri a locuinţelor sociale de stat în blocuri pentru nefamilişti şi pentru familii tinere.

Populaţia îşi doreşte parlamentari care să sprijine primăriile şi judeţul, oameni pe care aleşii locali să se poată baza. Cetăţenii vor parlamentari care să le acorde respect şi atenţie la modul real şi dincolo de campania electorală. Votul popular trebuie să meargă înspre parlamentari care să ştie, să poată şi să vrea să rezolve problemele cetăţenilor în Parlamentul României.

Teodor Atanasiu şi cu mine ne-am angajat să aducem bani în Colegiul Cugir-Zlatna şi în judeţul Alba, indiferent de culoarea politică a primarilor, pentru că scopul nostru este o viaţă mai bună pentru cetăţeni.

Toată activitatea mea în viitorul mandat de deputat al Colegiului Cugir-Zlatna va fi supusă monitorizării publice. Dorinţa mea este să menţin o legătură strânsă şi permanentă cu cetăţenii, pentru ca ei să ştie, pas cu pas, ce face deputatul lor pentru ei şi pentru rezolvarea problemelor lor. Le cer în mod public cetăţenilor din colegiul meu să îmi urmărească activitatea de deputat, pentru că le voi oferi această posibilitate, şi să îmi comunice mereu părerea lor şi cerinţele lor. Nu cred în discursuri valabile doar în campania electorală, nici în candidaţi care se afişează foarte „fardaţi” în public, doar o dată la 4 ani.

Cred însă în forţa şi capacitatea USL de a face dreptate până la capăt! Cred în oamenii care, în 9 decembrie, vor vota corect şi înţelept! Teodor Atanasiu şi cu mine, candidaţii USL la Senat şi la Camera Deputaţilor, suntem cea mai bună soluţie pentru Colegiul Cugir-Zlatna!

 

N.Red: Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Ieșirea la autostradă pentru Cugir va putea fi realizată doar după finalizarea lucrărilor. Vezi declarațiile primarului Adrian Teban | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax