Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE | Dorin Nistor: „Duminică, votaţi cu mintea şi cu inima”

Publicat

Dragi prieteni,

Îmi permit să folosesc această formulă de adresare pentru că, după aproape 4 săptămâni de campanie electorală, am reuşit să vă cunosc personal pe mulţi dintre dumneavoastră. Îngăduiţi-mi aşadar să vă consider, pe lângă concetăţeni, şi prieteni apropiaţi sufletului meu.

Au fost 4 săptămâni extraordinare pentru mine, ca om politic. Nu credeam că voi reuşi într-un timp atât de scurt să iau contact cu atât de multă lume. Am mers cu autobuzul, am fost în târguri şi pieţe, am vizitat, la invitaţia unor întreprinzători, câteva zeci de firme, am străbătut pe jos alături de echipa mea de campanie aproape toate străzile din Alba Iulia. În total, estimez că am întâlnit peste 5.000 de oameni din Alba Iulia, Berghin, Ohaba şi Ciugud!

Acum, la finalul acestui adevărat tur de forţă, pot spune fără teamă de a mă înşela că ştiu ce vă doriţi. V-am ascultat cu atenţie şi am realizat că albaiulianul a ajuns la o „maturitate electorală”. Albaiulianul nu mai poate fi păcălit cu promisiuni. El are nevoie de lucruri concrete, de angajamente argumentate. Nu poţi să vii să-i spui că vei face mii de locuri de muncă sau vei construi un nou spital! În primul rând că PARLAMENTARII NU AU ASTFEL DE ATRIBUŢII!

Parlamentarii trebuie să facă LEGI bune pentru comunitate! Pentru asta îi trimiteţi în Parlamentul României.

Eu, Dorin Nistor, fac parte din Alianţa România Dreaptă, care în Alba înseamnă de fapt PDL. Sunt mândru că fac parte din familia democrat-liberală care în Alba nu are motive de ruşine în faţa electoratului. Fac parte din echipa lui Mircea Hava şi Ion Dumitrel. Ei sunt oamenii care stau cu fruntea sus în faţa dumneavoastră, pentru că au motive de mândrie. Mircea Hava a făcut din Cetatea Alba Carolina „Cealaltă Capitală”a României. Alba Iulia e oraşul în care s-au atras fonduri europene de peste 200 de milioane de euro pentru modernizare. Câte oraşe din România se pot lăuda cu o astfel de performanţă? Ion Dumitrel este preşedintele unui consiliu judeţean care a ştiut să facă nu doar lucrări edilitare, ci şi acte de cultură de valoare naţională.

Pentru mine, obiectivele sunt clare:

– creşterea salariului minim odată cu scăderea contribuţiilor la asigurările sociale pentru angajatori

– scăderea cotei unice de impozitare

– terenuri gratuite pentru investitori care creează minimum 300 de locuri de muncă

– serbările Unirii de la Alba Iulia prinse în bugetul de stat în fiecare an

– stimularea angajatorilor să primească tineri la slujbe de vară plătite cu un salariu minim reglementat prin lege.

Suntem echipa de dreapta care îşi doreşte un judeţ prosper cu vocaţie europeană, iar dumneavoastră veţi avea de ales în 9 decembrie între un om care a fost pus pe liste de la Bucureşti pentru că liberalii din Alba nu l-au vrut şi unul alături de care au stat permanent, atât tinerii din Organizatia de Tineret PDL, cât şi liderii locali ai partidului, dovedind că încrederea se câştigă, nu se impune de la „centru”.

Duminică, votaţi cu mintea şi cu INIMA!

Nistor Dorin Gheorghe

Candidat ARD la Camera Deputaţilor

Colegiul 1 Alba Iulia

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dionis

    vineri, 07.12.2012 at 14:05

    „Cum suntem noi prostiti ca de obicei, odata la 4 ani!”

    (Adina E. Curta)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax