Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI PARLAMENTARE | Dorin Nistor: „În Alba Iulia, oamenii nu pot fi mințiți. Realizările vorbesc tare și răspicat”

Publicat

A început campania electorală, iar promisiunile vin în valuri din toate părțile. Unii chiar spun că sunt pe val și că vor câștiga fără probleme. Poate că în unele părți ale țării USL va câștiga, însă la Alba Iulia nu au nici o șansă.

Pentru că la Aba Iulia oamenii nu pot fi mințiți. Aici realizările administrației locale vorbesc tare și răspicat. Mircea Hava și Ion Dumitrel sunt două nume pe care le știe orice locuitor al judeţului. Și nu pentru că i-au văzut la televizor sau în ziare. Pentru că cei doi lideri PDL, actualmente ARD sunt printre oameni, zi de zi. M-am convins de asta în scurtul timp în care am avut privilegiul de a lucra împreună cu acești oameni. Convingerea mea a fost întărită și confirmată sâmbătă, când, împreună cu tinerii din partid, am străbătut la pas străzile din centrul vechi al orașului. Am strâns mâinile și am ascultat păsurile cetățenilor de pe străzile Iașilor, Siretului și altele, adiacente.

Oamenii au ieșit la porți bucuroși să ne cunoască. Sunt mulţumiți de cum arată acum străzile pe care locuiesc, cu infrastructura complet refăcutaă cu bani europeni. <Domnule Nistor, am văzut că sunteți din echipa lui Hava și Dumitrel. Io și soția vă votăm deputat, că PDL-ul o făcut treabă bună în judeţ>. Ăsta a fost mesajul unui locuitor de pe strada Siretului, în timp ce îmi strângea mâna bărbătește.

Eu sunt un politician și un candidat nou. Am intrat în politica mare de mai puțin de un an, convins fiind că pot face mai multe pentru comunitatea în care trăiesc, din această postură. Am de partea mea tinerețea, care îmi dă forță de muncă și experiența de economist de peste 15 ani, care îmi dă atuul de a înţelege fenomenul economic atât la nivelul populației și agentului economic care are un mic magazin în colțul străzii, cât și la nivel macroeconomic. Înțeleg cât este de important să păstrăm sau chiar să încercăm micșorarea cotei unice de impozitare la 12%.

Vreau să militez pentru scutirea de impozit a profitului reinvestit și pentru mărirea salariului minim pe economie, dar în același timp pentru reducerea CAS plătit de angajator. Sunt măsuri economice de bun simț, care vor da economiei acel <boost> necesar repornirii. Vor fi mai mulți bani în consum, iar bugetul de stat nu va fi afectat de reduceri, tocmai datorită acestui consum care înseamnă taxe colectate în plus. Nu mai putem continua așa. Economia trebuie repornită!

Alba Iulia, pe 9 decembrie te așteptăm la vot!”

Dorin Nistor, candidat ARD pentru Camera Deputaților, Colegiul 1 Alba Iulia

N.Red: Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor de la secţiunea Alegeri parlamentare aparţine în întregime candidaţilor nominalizaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. Cristina M

    duminică, 11.11.2012 at 11:26

    Pai pentru ca realizarile vorbesc, nu o sa-l votam pe acest Nistor. Nu a facut nimic, dar nimic, pentru Alba Iulia. Cu ce se poate lauda este doar ca s-a realizat atata timp cat a fost sef la Garda Financiara! Si i-a realizat si pe altii din PDL acest Blejnar autohton. Mai lasa-ne cu PDL tau si du-te cat vezi cu ochii!

    • cetatean

      luni, 12.11.2012 at 08:57

      cu tot respectul, ar trebui sa vorbesti la persoana I. Te reprezinti doar pe tine si iti recomand sa cunosti intii omul dupa care sa te pronunti. Dupa pareream mea, Nistor e unul dintre cei mai buni. Bravo Dorine, mergi inainte , nu te lasa doborit de frustrati…

  2. mihaita

    duminică, 11.11.2012 at 14:46

    Speram sa ne reprezentati in viitorul parlament, sunt sigur ca ve-ti face treaba buna, nu ca actualul parlamentar de colegiu, care a dormit pe bancile parlamentului !

  3. un1k

    duminică, 11.11.2012 at 18:33

    sincer eu nu am auzit de acesti 2 indivizi care fura si mint oameni non stop:( pacat de orasu asta frumos au si ei io realizare :-j cetatea..si aia peste 1-2 ani se va crapa toata piatra din interioru ei motiv .. sau folosit bani pt ea in alte scopuri sasi umple buzunarele acesti 2 indivizi

  4. Dan

    duminică, 11.11.2012 at 19:35

    Da”pe cine o za votezi mai Cristina M? Pe Potor? A facut treaba buna cand era viceprimar? N-au luat spaga medicii cand a fost director la spital? Sau ai vazut niste luari de cuvant remarcabile in cei patru ani de parlamentar? In cel mai slab parlament din ultimii 20 de ani…

    • Cristina M

      duminică, 11.11.2012 at 22:20

      Nu conteaza cu cine votez eu. Sigur nu cu Blejnar de Alba Iulia. Si ai dreptate, e cel mai slab parlament de 20 de ani. Un parlament in care PDL a avut cel mai multi reprezentanti. In judetul Alba din 7 parlamentari 5 au fost de la PDL. Da, e cel mai slab Parlament!

  5. Dan

    luni, 12.11.2012 at 00:28

    Ai dreptate, din cei multi pe care i-a avut PDL, cei mai slabi au trecut la USL- Potor si Dobra. Primul a luat salariul degeaba un an, al doilea a luat si salar de parlamentar si pensie ca sa doarma in parlament. si acum mai vor sa o frece inca patru ani.

  6. will

    luni, 12.11.2012 at 13:30

    Incepand cu 9 decembrie o sa avem un parlament si mai slab,unde „alesii poporului” o sa-si curate dosarele (multi penali),unde vor juca teatru si vor avea concerte(cantareti si actori) si multi ca Nistor alesi pe realizarile altora,sa nu uitam ca nu merge-n parlament nici Hava,nici Dumitrel care au realizat destule(se putea mai mult) pe baza lor este votat Nistor ca el saracul realizari aproape nule.Va rog verificati ce voturi va avea Potor in comparatie cu 2008 ,aceeasi poveste acum cu Nistor,albaiulenii voteaza partidul nu omul si acelasi lucru in f.multe colegii din tara,parlamentul o sa fie plin de acesti neica nimeni.

  7. gigi

    luni, 12.11.2012 at 16:45

    Decat Potor(ina) mai bine Nistor. Cu Potor ne-am lamurit.

    • will

      marți, 13.11.2012 at 10:35

      Asta nu poate lega trei vorbe nu-i vezi fata este potor nr.2.

  8. mihai

    luni, 12.11.2012 at 17:11

    cand vrei voturi iesi in strada sa stangi mainile oamenilor , in rest stai si cheltui banii publici . nesomtitule .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax