Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE | Dorin Nistor: „Un parlamentar nu trebuie să uite comunitatea care l-a susţinut”

Publicat

Asistăm, zilele acestea, la o avalanşă de promisiuni electorale. Unele de bun simţ, altele complet lipsite de raţiune. Pe cele din urmă, electoratul nu le va uita, iar cei care le fac acum vor fi penalizaţi cu siguranţă. Prin urmare, fac un apel la cuviinţă către toţi candidaţii la alegerile parlamentare: nu promiteţi ceea ce sunteţi conştienţi că nu veţi putea realiza niciodată!

Eu, Dorin Nistor, nu promit albaiulienilor minuni. Nu voi putea, din postura de parlamentar de Alba, să fac mii de locuri de muncă, aşa cum utopic promite contracandidatul meu. Nu îmi propun să fac un spital de urgenţă la Alba Iulia(!), pentru că tocmai de ceva vreme s-a inaugurat o secţie de urgenţă ultramodernă, finanţată de Consiliul Judeţean Alba, datorită ambiţiei preşedintelui Ion Dumitrel de a schimba faima proastă de care se „bucura” spitalul judeţean pe vremea conducerii domnului Potor.

Eu îmi propun doar să ajut, după puterile normale ale unui parlamentar, comunitatea care mă susţine. Îmi propun, de exemplu, aşa cum probabil mulţi dintre dumneavoastră aţi văzut în scrisoarea care anunţă formarea Consiliului Cetăţnesc, să ajut Alba Iulia şi toate primăriile din judeţ să poată pune la dispoziţia investitorilor care fac cel puţin 300 de locuri de muncă terenul gratuit. Iar asta nu se poate face decât prin iniţiative parlamentare susţinute de toţi parlamentarii de Alba, indiferent de culoarea lor politică.

Vreau, de asemenea, să îmi pun la dispoziţia comunităţii întreaga mea expertiză de economist şi specialist în fonduri europene pentru ca la Alba Iulia primarul Mircea Hava împreuna cu excelenta sa echipă de la Departamentul Programe să poată continua proiectele finanţate de Europa şi după 2013.

Sunt lucruri normale, aşa cum ar trebui să fie toate propunerile candidaţilor pentru Parlamentul României. Să înceteze demagogia dusă la extrem şi să revenim la bunul simţ învăţat de la părinţii noştri.

În 9 decembrie, vă aştept la vot!

 

Dorin Nistor

Candidat ARD pentru Camera Deputaţilor

Colegiul 1 Alba Iulia

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax