Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE | Portret de învingător: Deputatul Clement Negruţ

Publicat

Fiecare cetăţean doreşte ca omul pe care îl votează în principalul for legislativ al ţării – Parlamentul – să îl reprezinte cât mai bine, atât la nivel local cât şi naţional; să fie un luptător în primul rând pentru interesele cetăţeanului şi nu ale clientelei de grup; să fie vocea cetăţeanului, purtătorul speranţelor lui în bătălia pentru un trai mai bun. Reprezentantul comunităţii,  fie el senator sau deputat, trebuie să fie un luptător care câştigă bătălia cu nepăsarea sau ignoranţa administraţiei publice,  care să iniţieze cu profesionalism legi potrivite şi să ştie să mijlocească pentru binele comunității pe care o reprezintă.

Deputatul Clement Negruţ a dovedit pe parcursul mandatului său de patru ani că este un luptător și un învingător. Este energic, insistent, ambiţios, harnic și extrem de serios. Fostul ministru Anca Boagiu îl aprecia pentru tenacitatea lui, spunând că nu ai cum să nu-i rezolvi problemele de interes public cu care se prezintă, deoarece, dacă îl dai afară pe uşă, intră pe fereastră. Rezolvarea urgentă a documentaţiei şi hărnicia lucrătorilor de pe autostrada care leagă Aradul şi Timişoara de Sibiu, ce include centura ocolitoare a Sebeșului s-au datorat în bună parte deputatului Clement Negruţ, aflat aproape în permanență la punctele de lucru, ca un diriginte de șantier. S-a implicat efectiv, săptămânal, în rezolvarea numeroaselor probleme tehnice şi de finanţare ivite periodic. Acesta este doar un exemplu de implicare, printre multe altele, ale deputatului de Alba. Este hotărât să continue bătălia și în legislatura următoare. Deşi partidul său a intrat în opoziţie, Clement Negruţ continuă să facă interpelări la miniştri şi să ceară explicaţii oficiale pentru tergiversări nepermise ale unor activităţi publice. În mod repetat s-a adresat responsabililor din actualul Guvern, care se fac vinovați de faptul că centura Sebeșului nu va fi terminată în acest an. După cum se știe, miniștrii USL au tăiat finanțările pentru lucrarile de la acest segment de autostradă.

Energia şi cutezanţa deputatului Clement Negruț nu au trecut neobservate, chiar dacă se află la primul mandat. A fost propus pentru un post de ministru, iar în legislatura din toamna acestui an a fost votat secretar al Camerei Deputaţilor, un rang foarte rar câştigat de cineva aflat la începutul carierei parlamentare.

Ţara, judeţul Alba are nevoie ca oameni politici de anvergură, precum deputatul Clement Negruţ. Cetăţenii îl cunosc, îl respectă, îl iubesc și vor meargă împreună cu el, pe acest drum.

N. Red: Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea Alegeri Parlamentare aparţine în totalitate formaţiunilor politice şi candidaţilor nominalizaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. frank

    sâmbătă, 17.11.2012 at 08:11

    Nu ai putea lasa si pe alti sa candideze. Tot timpul doar voi. Si cu ce vrei sa te lauzi cum ridicai mana ca sa tai salariile si marirea de TVA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax