Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE | Ştefan Bardan: „Merg în Parlament să fac legi bune pentru Alba”

Publicat

Dragi locuitori ai județului Alba,

Trăim într-un județ care strălucește pe harta țării nu doar prin bogățiile din subsol sau prin Capitala Marii Uniri, ci mai ales prin oamenii harnici, cu adevărat de aur, cu care mă mândresc că sunt conjudețean.

M-am născut în anul 1962 și copilăria mi-am petrecut-o la Ceru Băcăinți. Am crescut într-un loc în care casele sunt din piatră, la fel ca și caracterul oamenilor printre care am copilărit şi de care sunt mândru. Aici am învăţat că simplitatea şi omenia sunt cele mai importante repere în viaţa unui om.

Am absolvit Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, secţia real, iar apoi cursurile Institutului Politehnic „Traian Vuia” din Timişoara, Facultatea de Mecanică, devenind inginer și lucrând de-a lungul timpului la Zlatna și Alba Iulia.

Am intrat în politică în anul 1996, în Partidul Democrat, fiind convins că este locul din care poți face multe pentru oameni dacă vrei asta. Am fost consilier local la Alba Iulia și deputat în perioada 2004-2008, timp în care am inițiat legi importante pentru Alba și România în domenii precum susţinerea familiei în vederea creşterii copilului, stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii sau asigurarea pentru accidente de muncă şi boli profesionale.

Din 2009 până anul acesta am fost prefect al județului, poziție din care am încercat, prin echilibru și transparență, să redau onorabilitatea unui post administrativ important, dar pe care predecesorii mei l-au făcut unul al controverselor și conflictelor.

Sunt un om al lucrurilor exacte, care măsoară de două ori și taie o singură dată. Am pornit de jos în viață, în profesie și în politică, fără să sar etape și fără să-mi doresc să fiu vreodată mai mult decât puteam sau meritam.

Vreau să merg în Parlament pentru că știu să fac Legi Bune și pot schimba legile proaste!

Vreau să merg în Parlament pentru că, în acest fel, Dumneavoastră și problemele județului Alba veți ajunge în Parlament!

Cu respect,

Ștefan BARDAN

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax