Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE | Teodor Atanasiu: „Schimbăm Alba în bine!”

Publicat

În 2012, Uniunea Social Liberală a început schimbarea în bine a României. Din 9 decembrie vrem să schimbăm în bine şi judeţul Alba! Oamenii din Alba au nevoie de locuri de muncă stabile şi bine plătite şi pentru aceasta înfiinţăm poli de dezvoltare economică în zonele importante din judeţ, construim o sală polivalentă modernă şi susţinem proiectul „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană” care ar aduce zeci de milioane de euro şi ar crea numeroase locuri de muncă.

Alba Iulia trebuie să fie un oraş universitar european cu centre de cercetare şi un campus plin de viaţă, în mijlocul Cetăţii! Vrem să facem legi corecte şi europene în beneficiul oamenilor din Alba, iar una dintre acestea va fi pentru prima întabulare a terenurilor fără taxe.

Pentru ca toate acestea să devină realitate e nevoie de un guvern puternic, corect, susţinut de o majoritate parlamentară stabilă. Noi garantăm să îl susţinem în Parlament doar dacă este de partea României şi a românilor în mod cinstit.

Acum a venit momentul să ducem schimbarea până la capăt cu hotărâre, competenţă şi solidaritate. Suntem hotărâţi, suntem competenţi, suntem puternici şi suntem uniţi. Avem un proiect pe termen lung pentru România. Vrem să restabilim încrederea oamenilor în instituţiile democratice şi în regulile lor. Să aşezăm instituţiile statului şi raporturile între oameni pe baze normale. Vrem să câştigăm aceste alegeri pentru că împreună avem de reconstruit o ţară – România puternică! România în care cetăţeanul român va fi cu adevărat liber. În care va avea un nivel de trai decent, în care va avea acces la educaţie de calitate, va avea acces la servicii moderne de sănătate şi cel mai important va avea demnitate.

În 9 decembrie redăm România românilor! Avem însă nevoie de VOTUL TĂU! Pentru Alba! Pentru România puternică!

 

Soluţii pentru oamenii din Alba

* Locuri de muncă stabile şi bine plătite prin atragerea unor investitori importanţi în judeţul Alba

Principala problemă a oamenilor din Alba sunt locurile de muncă. Au nevoie de slujbe stabile şi bine plătite, iar un parlamentar poate şi este obligat să susţină şi să promoveze potenţialul zonei pe care o reprezintă astfel încât să atragă investitori pentru crearea de locuri de muncă. Teodor Atanasiu va susţine, împreună cu Guvernul USL, crearea unor poli economici de dezvoltare pentru investitori în zona Alba Iulia – Teiuş, măsură care va crea locuri de muncă şi va scăpa Alba de locul ruşinos pe care se află în topul şomajului naţional.

* Alba Iulia trebuie să fie un oraş universitar european cu centre de cercetare şi un campus plin de viaţă, în mijlocul Cetăţii!

Teodor Atanasiu este ministrul Apărării Naţionale care a redat Cetatea din Alba Iulia comunităţii locale.  Ca senator Teodor Atanasiu doreşte să facă mai mult: să ajute Universitatea din Alba Iulia să primească spaţii ale Armatei pentru a dezvolta un campus şi un centru de cercetare la standarde europene. Senatorul Teodor Atanasiu şi Guvernul USL pot transforma Alba Iulia într-un oraş universitar european cu centre de cercetare şi un campus plin de viaţă, în mijlocul Cetăţii!

* Alba Iulia merită să devină „Capitală Culturală Europeană”!

Teodor Atanasiu militează pentru „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană” –proiect care ar aduce oraşului faimă internaţională, zeci de milioane de euro şi mii de locuri de muncă. Un pas important va fi construirea unei săli polivalente inclusă deja în planurile Guvernului USL, în urma solicitărilor liberalului Teodor Atanasiu.

* LEGI CORECTE ŞI EUROPENE în beneficiul oamenilor din Alba!

Teodor Atanasiu îşi propune să promoveze în Parlamentul României legi corecte şi europene în beneficiul oamenilor, iar una dintre acestea va fi pentru prima întabulare gratuită a terenurilor.

* PRIMA ÎNTABULARE a terenurilor GRATUITĂ prin lege!

Problemele legate de proprietatea terenurilor sunt ridicate frecvent de oamenii din Alba, în special din zona rurală, care de cele mai multe ori amână să-şi reglementeze regimul juridic al proprietăţilor din cauza taxelor mari pe care le au de achitat. Teodor Atanasiu îşi propune să promoveze în viitorul Parlament al României o lege prin care prima întăbulare a terenurilor să fie scutită de taxe.

Teodor ATANASIU are experienţa, forţa şi capacitatea de a SCHIMBA ALBA ÎN BINE!

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax