Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI PARLAMENTARE | Teodor Atanasiu: „Voi merge la vot şi voi vota cu încrederea că pot schimba Alba în bine”

Publicat

Dragă prietene,

În 9 decembrie românii îşi decid viitorul! În mâna fiecăruia dintre noi stă forţa de a schimba România în bine! Uniunea Social Liberală are un program concret pentru Alba şi pentru România care prevede relansarea economiei, crearea de noi locuri de muncă şi mai ales creştere nivelului de trai. Vrem să câştigăm aceste alegeri şi împreună cu românii să reconstruim o ţară – România puternică! România în care cetăţeanul român va fi cu adevărat liber. În care va avea un nivel de trai decent, în care va avea acces la educaţie de calitate, va avea acces la servicii moderne de sănătate şi, cel mai important, va avea demnitate.

Pentru ca toate acestea să devină realitate, e nevoie de un guvern puternic, corect, susţinut de o majoritate parlamentară stabilă. Avem nevoie de tine pentru a recâştiga România, pe care apoi să o redăm românilor! Decembrie 2012 va rămâne în istoria României pentru că, din nou, la fel ca în 1989, românii luptă să-şi recâştige ţara. De această dată nu luptă împotriva comunismului, ci împotriva corupţiei, sărăciei, umilinţei şi dispreţului la care au fost supuşi în ultimii ani de Guvernarea Băsescu-PDL- ARD.

EU voi merge la vot şi voi vota cu încrederea că pot schimba Alba în bine! Te aştept alături de mine să clădim împreună ROMÂNIA PUTERNICĂ!

Teodor ATANASIU – candidat USL pentru Senatul României!

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

12 Comentarii

12 Comentarii

  1. ionel

    vineri, 07.12.2012 at 18:08

    Eu voi merge la vot si voi vota cu increderea ca pot schimba Alba in bine!!!
    VOI VOTA STEFAN BARDAN–SENATOR !!!!

    • Albaiulianul

      sâmbătă, 08.12.2012 at 11:52

      Eu iti regomand sa te mai gandesti daca nu vrei sa te reprezinte in urmatoriii patru ani un ANONIM care nu va face nimic pentru tine si judetul Alba.
      Iata de ce EU NU VOTEZ STEFAN BARDAN!
      CORNEL ŞTEFAN BARDAN – CEL MAI SLAB prefect din istoria judeţului Alba
      – nu a făcut nimic în perioada în care a fost prefect decât a TĂCUT CUMINTE şi a ascultat ordinele mai marilor din PDL.
      A fost parlamentar şi el în 2004 – 2008 dar cu siguranţă NU VĂ AMINTIŢI de aventura acestuia în Parlamentul României.
      Şi acolo a fost printre CEI MAI SLABI PARLAMENTARI:

      În 2004 – a vorbit o singură dată – când a depus jurământul – ATENŢIE 31 de secunde

      În 2008 a reuşit să susţină în Parlament o declaraţie (politică) cu tema „Dacă Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului trebuie definitiv descongestionat, să înceapă cu Zvetlana Preoteasa!”;
      UAU ce gândire PROFUNDĂ.

      Din declaratiile politice gandite profund ale domnului Bardan mai exemplificam: „Călin Popescu-Tăriceanu – demisia de dezonoare”; „Experimentul Adomniţei trebuie să înceteze”;

      DECI în perioada în care Băsescu lupta la baionetă cu Tăriceanu şi încerca să distrugă România, soldatul ascultător al marinarului Băselu, Ştefănică Bardan ataca şi el Guvernul pe frontul din Executiv.

      In aceasta campanie Stefan Bardan nu a prezentat nimic concret, niciun program, nicio idee. A zis doar atat : vreau sa fac legi bune! Pentru cine? Pentru Basescu, Blejnar, Udrea si baietii destepti?

      • albena

        sâmbătă, 08.12.2012 at 17:02

        Cel care te ascunzi in spatele pseudonimului „Albaiulianul”. Te vad des pe net, comentand murdar, deseori insultator pe toi cei care nu sunt pesedisti sau liberali. Daca sustii un personaj ca Atanasiu, cel mai corupt si murdar produs al politicienilor din judetul Alba, fa-o mai inteligent (iarta-mi insulta, stiu ca nu poti!). De ce nu dispari in grota de unde ai iesit? Bardan nu are insusiri personale speciale, dar fata de Atanasiu e un sfant. Cand a fost presedintele Cons. jud., ministru sau pres. AVAS, Atanasiu nu a facut decat sa suga ca o plosnita averea tarii. N-ai citit presa respectiva?

        • Gabi

          sâmbătă, 08.12.2012 at 17:33

          @ Albena
          HAI CA NU MAI POT DE RAS! Pedelistii CINSTITI SI SARACI. Pai hai sa faca un partid/ o alianta impreuna cu Miron Cozma. Si sa dea „Vuitoane” la minerii din Valea Jiului şi la moţii din Apuseni.
          Auzi BARDAN e un SFANT! Ha Ha Ha Daca ajunge ARD la putere il PONTIFICA, mumifica sau ce se trebuie sa-l faca sfant cu adevarat

  2. Pilu

    vineri, 07.12.2012 at 22:24

    ,, Draga pretine”
    ,,Iti multumim ” pentru gogosile servite in aceasta campanie. Toate au fost expirate si cu aspect de mucegai demagogic. Ii compatimesc pe cei care le-au inghitit.
    Te asteptam cat mai curand si cu o carte, cu tot ce a aparut in presa locala pe aceasta tema. Voi fi prezent cu siguranta la lansarea ei si sper sa vina si ,,bunicuta” sa faca o recenzie autorizata (are deja experienta)
    Si eu voi merge la vot si sigur nu te voi vota … ,,draga pretine”.
    Celor care mai merg la vot le recomand sa citeasca si EDITORIAL ul de pe prima pagina a acestui portal de stiri, semnat de Adina E. Curta.

    • Andrei

      sâmbătă, 08.12.2012 at 12:03

      Draga pretene Pilu,
      Am vazut ca incerci sa comentezi inteligent dar nu prea reusesti! Repeţi aceleaşi comentarii ca un magnetofon stricat. In comparatie cu pretenii tai din ARD care te platesc sa transmiti aceste comentarii, cei din USL au proiecte concrete pentru Alba si pentru Romania. Vei vedea dupa 9 decembrie ca Alba poate fi schimbata in bine! Eu iti recomand sa mergi la vot. E treaba ta cu cine votezi si ce votezi. DAR să nu te plângi apoi că ai votat ARD SI I-AI LASAT SA-TI ARDă viitorul! Baftă „pretine” – se pare că ai rămas cu o reminescenţă comunistă dacă te deranjează cuvântul „prieten”!

      • Andrei contra

        sâmbătă, 08.12.2012 at 17:17

        Mai „Andrei”, faci parte din staful USL, e clar. Poate ca te cheama Roman, dar vrei sa te ascunzi. Fereasca-ne Dumnezeu ca sa castige alegerile (probabil le vor castiga ca atat poate ‘boborul” nostru drag) USL, adica adunatura de incompetenti, corupti, lacomi, care doresc sa guverneze fara sa dea socoteala UE, care ne-a primit in sanul ei. Sa puna la pamant justitia, ANI,DNA,Curtea Consitutionala si sa-l scape de puscarie pe aceasta matraguna nationala care este Dan Voiculescu, proprietarul Antenei 3 (socotit in media internationala singurul post TV nazist din Europa) de unde iti extragi „inteligenta”. USL va arunca (a facut-o deja) tara
        inapoi cu 20 de ani.

        • Andrei

          sâmbătă, 08.12.2012 at 17:43

          Bai Andrei Contra sau Gica Contra,
          Hai sa iti spun ceva. Nu sunt penelist, nu sunt uselist, nu sunt pesedist Am votat cu Basescu de două ori şi M-AM ARS. Salariul meu este mai mic decât în 2008. În niciun caz nu am ajuns să trăiesc bine. In tara asta mi se pare ca nu ai nicio perspectivă indiferent cat de pregătit eşti sau cât de mult îţi doreşti să munceşti. Cred că e tipul SĂ MĂ CONDUCĂ ŞI ALŢII (Băsescu mi-a înşelat de două ori aşteptări). Fac pariu ca şi tu gândeşti ca şi mine dar nu poţi să spui liber ce gândeşti. Nu uita mâine vei fi singur în cabina de vot şi poti face ce gândeşti… :=)

      • Pilu

        duminică, 09.12.2012 at 00:44

        ,,Draga tovarase si pretin” Andrei.
        – In primul rand trebuie sa-ti marturisesc, ca ma simt flatat ca mi-ai citit toate comentariile. As fi curios sa-mi spui care te-a afectat cel mai mult. Daca lasai un comentariu si la editorialul de pe prima pagina era un indiciu ca ti-a placut editorialul ,dar asa, cred ca te-a afectat si acesta.
        – In al doilea rand, fi sigur ca nu ma plateste nimeni pentru aceste comentarii.
        Am vazut in vara ce ,,proiecte marete” au cei pe care-i elogiezi tu. M-au convins i-re-vo-ca-bil. Nu mai insist pe acest subiect fiindca numai cei cu putine circumvolutiuni si care inca se mai uita cu ochii bulbucati pana noaptea tarziu,la televiziunile de partid, mai pot crede in promisiunile lor.
        Voi merge la vot si voi vota doi OAMENI, in niciun caz traseisti politici sau demagogi notorii. Sigur nu vom mai fi inselati.
        ,,Draga pretine” acum te rog, inchide televizorul,calculatorul,apa si gazul apoi treci pe la farmacie si cumpara cat mai multa lecitina( ajuta la revenirea memoriei creierelor spalate), ia vreo 5 linguri cu varf si colo mai spre seara, dupa ce-si face efectul si dupa ce ai mai citit inca odata EDITORIALul de pe prima pagina, semnat de Adina E. Curta si toate comentariile, poti sa mergi linistit la vot. Dupa ce votezi, nu uita sa lasi stampila,sa pot sa votez si eu ! Succes !

  3. Anda

    sâmbătă, 08.12.2012 at 15:02

    indiferent pe cine am vota, trebuie sa iesim din case si sa mergem la urne.e de datoria noastra sa ne decidem viitorul!

  4. avram

    sâmbătă, 08.12.2012 at 16:49

    Dle Atanasiu
    Da-mi voie sa fiu sincer. Nici macar Caragiale nu ar avea talentul sa redea cu acuratete masura in care tu, ca politician, reprezinti ipocrizia, clientelismul murdar, demagogia desantata, lipsa de scrupule, de caracter, obraznicia fara perdea, coruptia in nefericita noastra tara. Indivizi ca tine a generat dispretul profund al intregului popor fata de politica si politicieni. Nu avem nici o sansa sa te oprim pentru ca reprezinti, din pacate, masura prostiei, necunoasterii, lipsei de cultura politica a electoratului. Esti exmplarul tipic al politicianului corupt pana in maduva oaselor. Nu vreau sa te jignesc, in nici un caz. Tara asta este jignita pentru ca asemenea politicieni exista, erodand trupul sanatos al democratiei atat de greu dobandita. Tu si clientela ta politica, o adunatura de incompetenti si profitori lacomi!…

    • Andrei

      sâmbătă, 08.12.2012 at 17:26

      D-le AVRAM,
      Vad ca esti prezent cu f multe comentarii. Ce faci stimabile din laudatorul lui Peres intr-un alt articol acum esti inchizitorul lui Atanasiu. Pai e frunos stimabile sa te comporti ca un postac de partid. Ce zice Nenea Iancu (I.L. Caragiale pentru cei care folosesc cartile pe post de bibelouri in biblioteca)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax