Connect with us
Publicitate

POLITICA

Alegeri PDL: Delegaţia din Alba nu va avea vot comun

Publicat

Un grup de 36 de delegaţi PDL din judeţul Alba se vor deplasa la Bucureşti, în 14 mai, la şedinţa de alegere a conducerii noi a partidului. În cazul în care, săptămâna viitoare, se va decide creşterea numărului de delegaţi din toată ţara, de la 1.200, la 4.000, datele s-ar putea schimba, însă senatorul PDL Alba, Alexandru Pereş susţine că acest lucru este puţin probabil.

Democrat-liberalul a declarat vineri, în conferinţă de presă, că fiecare delegat este liber să voteze pe oricare dintre cei trei candidaţi pentru şefia PDL: Emil Boc, Vasile Blaga sau Theodor Paleologu.

Alexandru Pereş a semnat, în nume personal, moţiunea lui Vasile Blaga şi a spus că îl susţine pe acesta deoarece „fiecare candidat trebuie să aibă până la urmă nişte voturi”.

Nu există o diferenţă foarte mare de text între moţiunile depuse, însă, pe lângă punctele comune, Vasile Blaga prevede o serie de măsuri suplimentare, axate în special pe alinierea României la cerinţele UE. Totodată, Blaga lasă o uşă deschisă unei posibile colaborări cu partidele importante la nivel naţional, în mod special liberalii.

Senatorul PDL Nicolae Dobra a declarat că nu a decis candidatul pe care îl va vota, însă a precizat că acesta trebuie să aibă o viziune liberală, deoarece numai cu „măsuri liberale, ţara poate să fie scoasă din criza economică”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax