Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PREZIDENȚIALE, turul II: Modelul BULETINULUI de VOT, aprobat de Biroul Electoral Central

Publicat

model buletin vot prezidentiale 16 nov 2014 Biroul Electoral Central a aprobat modelul buletinului de vot ce va fi folosit la alegerile prezidenţiale, turul doi de scrutin, din 16 noiembrie 2014.

Potrivit deciziei BEC, pe prima pagină a buletinului de vot se imprimă două patrulatere egale în care sunt trecute numele şi prenumele candidaţilor, în ordinea numărului de voturi valabil exprimate, obţinute în primul tur de scrutin, de la stânga spre dreapta.

Citește și Sondaj ALBA24 – PREZIDENȚIALE: Doi CANDIDAȚI intră în TURUL II. Care dintre ei crezi că merită să-ți fie PREȘEDINTE? VOTEAZĂ

În colţul din stânga sus al fiecărui patrulater se înscrie denumirea integrală a alianţei electorale, iar în colţul din dreapta sus se înscrie semnul electoral al alianţei.

În colţul din stânga jos al fiecărui patrulater se înscriu prenumele şi numele candidatului alianţei electorale respective, iar în colţul din dreapta jos se înscrie denumirea prescurtată a alianţei electorale.

Prenumele şi numele candidaţilor, precum şi cuvintele ce se înscriu în interiorul patrulaterelor se tipăresc cu litere corp 12.

În decizia BEC se mai precizează că a doua pagină a buletinului de vot nu va fi imprimată, urmând ca pe aceasta să se aplice ştampila de control de către preşedintele biroului electoral al fiecărei secţii de votare.

Vezi Specimen Buletin vot prezidentiale 2014 turul 2.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax