Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alegerile parlamentare din Diaspora – vot pe perioada a trei zile. Proiect depus de parlamentarul de Alba, Florin Roman

Publicat

vot diaspora

Deputatul de Alba, Florin Roman, a depus, împreună cu Alina Gorghiu și Daniel Fenechiu, un proiect de lege pentru ca votul la alegerile parlamentare din Diaspora să se desfășoare pe durata a trei zile. 

Potrivit proiectului, românii din diaspora ar putea vota și la alegerile parlamentare timp de trei zile – vineri între orele 12.00 și 21.00 și sâmbătă și duminică între orele 7.00 și 21.00.

De asemenea, alegătorii care la ora 21.00 se află la sediul secției de votare, precum și cei care se află la rând în afara sediului secției de votare pentru a intra în localul de vot pot să își exercite dreptul de vot până la ora 24.00.

”Împreună cu senatorii Alina Gorghiu și Daniel Fenechiu, am depus un proiect de lege, prin care stabilim trei zile pentru vot, la alegerile parlamentare, pentru românii din Diaspora! Ca la președinte. Românii nu mai trebuie să stea la cozi, ca să voteze” a transmis Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax