Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alergătorul din Alba, Răzvan Matei, pe podium la unul dintre cele mai grele maratoane montane din România. Ce timp a scos

Publicat

Alergătorul din Alba, Răzvan Mihai Matei, a alergat la maratonul montan SalomonEcoRun Moeciu unde s-a clasat pe locul 3 la categoria sa de vârstă.

Răzvan Mihai Matei, originar din satul Acmariu, comuna Blandiana, județul Alba, a participat în data de 20 mai la SalomonEcoRun, cel mai greu maraton montan, desfășurat la Moeciu.

Cu un timp de 4 ore și 12 minute, alergătorul de 33 de ani s-a clasat pe locul 13 în clasamentul general, și pe locul 3 la categoria de vârstă 22-39.

Maratonul SalomonEcoRun Moeciu se întinde pe 42 de kilometri, distanță pe care diferența de nivel este de 0-2200 de metri, fapt care îl face unul dintre cele mai grele maratoane montane ale țării.

„Este un rezultat cu care mă mândresc și sunt foarte bucuros că munca mi-a fost răsplătită cu o astfel de performanță”, a declarat Răzvan pentru alba24.ro.

Răzvan Matei aleargă la astfel de competiții din 2018, participând până acum la aproximativ 25 de maratoane și 15 ultramaratoane.

Recent Răzvan a participat și la cursa de calificare pentru Campionatul Mondial de Maraton, organizată la Rășinari, unde s-a clasat pe locul 6.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax