Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alertă alimentară ANSVSA: Un desert din spumă de ciocolată, retras din mai multe supermarketuri din Alba și din țară

Publicat

Un desert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos a fost retras de la comercializare de compania producătoare, ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor.

Produsul Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de crema de nuci de cocos (2 x 70 g) a fost retras de la comercializare din supermarketuri Kaufland (din Alba Iulia, Sebeș, Blaj și altele din țară), Auchan, Cora și Carrefour. 

Potrivit Autorității Naționale Sanitare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), producătorul de lactate Alois Müller GmbH & Co.KG efectuează rechemarea produsului 4025500275211 – Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de crema de nuci de cocos (2 x 70 g) ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor.

„Motivul retragerii: din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte.

Pentru persoanele care nu suferă de alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții”, arată ANSVSA.

Sunt afectate doar următoarele date limită de consum și loturi:

  • MÜLLER VEGAN MOUSSE DE CIOCOLATĂ (2 X 70 G)
  • Data limită de consum 13.05.2023
  • Data limită de consum 27.05.2023

Persoanele care au achiziționat acest produs și care suferă de alergii sunt rugate să nu il consume, să îl returneze la Serviciul Clienți din magazinele Auchan, Cora, Kaufland, Carrefour de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea lui.

Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

sursa: ansvsa.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax