Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alertă alimentară în România. Ciocolată cu PLASTIC, retrasă de la vânzare. Lista magazinelor din Alba în care a fost distribuită

Publicat

ciocolata plastic retrasa O alertă alimentară a fost emisă privind sortimentul de ciocolată „Crazy Collection” comercializat în România. Clienţii sunt rugaţi să returneze produsul, după ce a fost descoperită o bucată de plastic.

Potrivit Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), este vorba despre produsul „Crazy Collection”, ciocolată cu lapte cu biscuiţi cu cacao de 300 de grame, cu termen de expirare 12.02.2017, comercializat în magazinele Penny Market și XXL Mega Discount. În cazul acestui produs există o „suspiciune privind prezenţa unui corp străin”, mai precis, o bucată de plastic.

Compania REWE România S.R.L. a anunțat faptul că un produs asupra căruia există o „suspiciune privind prezenţa unui corp străin” a fost retras de la raft și rechemat la producător, respectiv firma poloneză ZWC „Millano” Krzysztof Kotas.

Consumatorii care au cumpărat produsul din lotul menționat au fost rugați să nu îl consume și să îl returneze în oricare magazin Penny Market sau XXL Mega Discount, pentru a primi contravaloarea acestuia.

Potrivit listei publicate pe site-ul ANSVSA, în județul Alba, sortimentul de ciocolată a fost distribuit în următoarele magazine:

– Penny Market Sebeș – cantitate totală livrată: 48

– Penny Market Alba Iulia – cantitate totală livrată: 48

– Penny Market Blaj – cantitate totală livrată: 48

– Penny Market Cugir – cantitate totală livrată: 24

– Penny Market Teiuș – cantitate totală livrată: 12

– Penny Market Aiud – cantitate totală livrată: 24

„Vă rugăm să returnaţi produsul în oricare dintre magazinele Penny Market sau XXL Mega Discount, urmând să vi se returneze contravaloarea acestuia”, este mesajul pe care Rewe România l-a transmis tuturor clienților din România.

sursa: ansvsa.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cosmin

    luni, 04.04.2016 at 22:30

    La puscarie cu cei care ne otravesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax