Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alertă alimentară: Un produs infectat cu o bacterie periculoasă RETRAS din magazinele Kaufland și Carrefour

Publicat

Reprezentanții Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) anunță într-un comunicat de presă retragerea unui produs din magazinele Kaufland și Carrefour, deoarece conține o bacterie periculoasă. 

Alertă alimentară ANSVSA: Mai exact este vorba despre creveți prefierți și creveți roz importați din Ecuador și Franța, în care s-a descoperit bacteria Vibrio vulnificus. Produsul a fost retras din magazinele Kaufland inclusiv cele din Alba Iulia și Blaj.

Citește și Cum justifică Profi și Kaufland scumpirea alimentelor cu 30-50%, deși prețul la energie a rămas plafonat în industria alimentară

”Vă informăm că datorită prezenței Vibrio vulnificus în materia primă utilizată pentru loturile de produse finite S.C.NOVEAST SEAFOOD S.R.L. ( distribuitor S.C.ADRIATIC SEA FISH S.R.L.) a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolului menționat mai jos, urmare a informațiilor primite de la furnizorul din Franța.

În rândul persoanelor sănătoase, ingestia de V. vulnificus poate provoca vărsături, diaree și dureri abdominale. Se recomanda persoanelor care detin produsul descris mai sus sa nu le consume ci sa le distruga sau sa le returneze magazinelor de unde au fost cumparate. Pentru informatii suplimentare contactați: S.C.NOVEAST SEAFOOD S.R.L. la quality@noveastseafood.com”, se arată în comunicatul remis de ANSVSA, pentru magazinele Kaufland.

”Va informam ca datorita prezenței Vibrio vulnificus in materia prima utilizata pentru loturile de produse finite S.C.NOVEAST SEAFOOD S.R.L. ( distribuitor S.C.ADRIATIC SEA FISH S.R.L.) a initiat retragerea de la comercializare si rechemarea de la clienti a articolului mentionat mai jos, urmare a informatiilor primite de la furnizorul din Franta.

 

În rândul persoanelor sănătoase, ingestia de V. vulnificus poate provoca vărsături, diaree și dureri abdominale. Se recomanda persoanelor care detin produsul descris mai sus sa nu le consume ci sa le distruga sau sa le returneze magazinelor de unde au fost cumparate. Pentru informatii suplimentare contactati: S.C.NOVEAST SEAFOOD S.R.L. la quality@noveastseafood.com”, se arată în comunicatul pentru Carrefour.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax