Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Alertă ANAF: NU transmiteți banii solicitați! Mesaje false pentru contribuabili și amenințări cu Poliția în numele instituției

Publicat

O nouă tentativă de fraudă în numele ANAF, informează instituția, într-un comunicat transmis Alba24.

Numeroși contribuabili au primit vineri mesaje false, transmise în numele ANAF, prin care li se solicită să achite sume de bani până în data de 8 aprilie.

Erau amenințați că „în caz contrar, inspectorii antifraudă vor porni o investigație și se va înainta Poliției un ordin de reținere.”

”Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparține instituției, iar documentul conține greșeli gramaticale precum și o serie de elemente, nespecifice comunicărilor ANAF.

Atragem atenția, pe această cale, să nu deschideți aceste emailuri și să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut.

Foarte important: să NU transmiteți banii solicitați!

Reamintim că serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314039160” au transmis reprezetanții instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax