Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alertă ANSVSA: produs infestat cu Listeria, retras din magazine Carrefour. Dacă l-ați consumat și aveți febră, consultați un medic

Publicat

Carrefour retrage de pe piață și recheamă de la consumatori un produs, din cauza contaminării cu bacteria Listeria monocytogenes.

Într-o informare ANSVSA, se arată că societatea OCEAN FISH SRL a inițiat retragerea de la comercializare a produsului file de somon norvegian afumat (brand Carrefour Extra), ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

Produsul a fost comercializat și în magazinul Carrefour de la Alba Iulia.

Vezi integral anunțul de retragere produs: Rechemare_File_somon_norvegian_afumat_200g_Carrefour

Ce trebuie să facă persoanele care au cumpărat produsul

Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile menționate să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au consumat produsul și se simt rău, să consulte medicul

Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum, se mai arată în anunț.

De asemenea, recomandarea este ca femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni. Pentru informații suplimentare, puteți contacta Carrefour România S.A.: clienti@carrefour.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax