Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Alertă ANSVSA: Produs retras din magazinele Kaufland, Auchan, Carrefour și Cora. Conține o proteină care poate produce alergii

Publicat

cumparaturi supermarket

Un produs care conține o proteină din lapte introdusă la fabricare, probabil dintr-o eroare tehnică, a fost retras din magazinele Kaufland, Carrefour, Auchan și Cora din cauză că poate produce alergii.

ANSVSA a anunță că magazinele Carrefour, Kaufland, Auchan şi Cora au retras de la vânzare un tip de desert. Se pare că, din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit.

„Stimați clienți, Compania Alois Müller GmbH & Co.KG efectuează rechemarea produsului 4025500275211 – Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de crema de nuci de cocos (2 x 70 g), ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor, menționat mai jos.

Motivul retragerii: din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit.

Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte. Pentru persoanele care nu suferă de alergie la proteină din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții.

Persoanele care au achiziționat acest produs și care suferă de alergii sunt rugate să nu îl consume, să îl returneze la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea lui. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

Lista magazinelor din care a fost retras produsul

Lista magazinelor Kaufland din care a fost retras produsul poate fi consultată AICI: Rechemare Muller Vegane Mousse ciocolata Kaufland

Printre magazinele din care s-a retras produsul se află și Kaufland Alba Iulia și Kaufland Sebeș.

Loturile afectate

Sunt afectate doar următoarele date limită de consum și loturi:

MÜLLER VEGAN MOUSSE DE CIOCOLATĂ (2 X 70 G)

Data limită de consum – 13.05.2023
Data limită de consum – 27.05.2023″, se arată într-un comunicat al ANSVSA.

Aceeași alertă alimentară a fost emisă și de Carrefour, Kaufland și Cora. Persoanele cu alergii sunt sfătuite să se abţină de la consumul produselor din loturile vizate – respectiv cele cu data de expirare 13 mai şi 27 mai.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ion

    luni, 08.05.2023 at 18:17

    Sunt persoane alergice la anumite alimente ,dar sunt și unele alergice la prostie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax