Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alertă de călătorie emisă de MAE. Hong Kong a activat nivelul de alertă „Urgență” cel mai ridicat, din cauza Coronavirusului

Publicat

Ministerul de Externe avertizează românii care se află sau vor să călătorească în regiunile administrative speciale ale Chinei, respectiv Hong Kong și Macao, că autoritățile locale au activat nivelul de alertă „Urgență” cel mai ridicat, din cauza infecției de tip pneumonie virală, „Coronavirus”.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în regiunile administrative speciale Hong Kong și Macao ale Republicii Populare Chineze că autoritățile locale au activat planurile de pregătire și răspuns pentru boli infecțioase noi de importanță pentru sănătatea publică, iar, la data de 25 ianuarie 2020, Hong Kong a activat nivelul de alertă „Urgență” – nivel 3 din 3. Conform datelor comunicate de către autoritățile din cele două regiuni administrative speciale, în Hong Kong au fost confirmate cinci cazuri de infecție cu acest tip de pneumonie virală, iar în Macao două cazuri”, a transmis MAE român.

„Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet: https://hongkong.mae.ro>, https://ec.europa.eu/consularprotectionhttps://www.mae.ro> și reamintește faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (https://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare -Un SMS îţi poate salva viaţa!-”, mai transmite MAE.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax