Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alertă de urs în zona Aeroportului Sibiu și în mai multe cartiere ale orașului. Autoritățile încearcă să-l captureze

Publicat

Prezența unui urs a fost semnalată în zona Aeroportului Internațional Sibiu. Autoritățile au transmis o avertizare RO-Alert. De asemenea, la fața locului alături de echipajele IJJ, IPJ, Poliția Locală, a intervenit și o ambulanță SMURD, în vederea asigurării medicale a misiunii.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi de la Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă din Primăria Sibiu caută joi, de mai multe ore ore, un urs care a fost văzut prima dată în zona cartierului Magnolia, iar ulterior în apropierea Aeroportului Internaţional de la marginea oraşului, după ce în urmă cu o zi fusese zărit în cartierul Ştrand.

„În aceasta noapte, în jurul orei 23,00 a fost semnalată prezenta unui urs în zona cartierului Magnolia. O echipă formata din echipaje ale IPJ, Jandarmeriei şi Poliţiei Locale au patrulat zona pe parcursul întregii nopţi, fără a-l identifica.

La ora 5,50 în această dimineaţă ursul a fost identificat in zona detaşamentului pentru pompieri de lângă aeroport.

În prezent, iî teren se află echipe ale IPJ, Jandarmeriei, Poliţiei Locale şi Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă a Primăriei, împreună cu un medic veterinar contractat de Primărie pentru astfel de situaţii şi şefului Fondului Cinegetic”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Potrivit sursei citate, „se încearcă tranchilizarea ursului pentru capturare” .

În 2016, în municipiul Sibiu a fost împuşcat un urs care ajunsese pe străzile oraşului. În urma acestui scandal, şeful IPJ Sibiu a fost înlocuit din funcţie, iar şeful Poliţiei Municipiului Sibiu a demisionat, având loc proteste faţă de uciderea ursului atât în Sibiu, cât şi în Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax