Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alertă de urs în zona localității Ponorel, comuna Vidra. Autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert

Publicat

Un urs a fost semnalat luni dimineața, în zona satului Ponorel din comuna Vidra. 

Animalul a fost văzut de către un cetățean, într-o luncă.

Potrivit ISU Alba, ca urmare a semnalării prezenței unui urs în comuna Vidra, satul Ponorel, s-a transmis mesaj prin intermediul RO-Alert locuitorilor din zonă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ciprian

    luni, 29.05.2023 at 15:35

    Ursul de fata a fost pe dealul alaturat unde saptamana trecuta a ucis si mancat un vitel. Astazi a trecut de cealalta parte a Ariesului Mic trecand prin curtea scolii din localitate! Intreaga zona este populata cu gospodarii izolate si o nenorocire este doar o chestiune de timp, iar intre timp cu siguranta v-a continua sa faca pagube. Ursii sunt cel mai probabil relocati, istoric ursul neexistand in aceasta zona.

  2. Elena Constantinescu

    miercuri, 31.05.2023 at 00:19

    Nu inteleg de ce autotitatile tac si nu iau masuri pentru siguranta cetatenilor si a copiilor.Toata lumea tace pana se intampla o tragedie. Tot tacem pana intr-o zi.Ar trebui sa fim uniti,dar din pacate nu. Toata lumea tace chitic. Cred ca pana intr-o zi.Oare s-au primit bani pentru relocarea ursilor ?Sau sunt alte interese la mijloc?Cine stie? Odata si odata sper ca cei ce trebuie sa ia o decizie ca si cetatenii sa aibe siguranta zilei de maine sa o ieie. Viata este grea cu gandul la ziua de maine,acum avem si grija ursilor.Greu…greu…trezitiva cei ce dormiti sa nu aveti pe constinta pe careva .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax