Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alertă în Alba Iulia: Mai multe persoane au fost înțepate cu seringa, pe stradă. Poliția a cerut informații de la UPU

Publicat

u

Cel puțin două persoane din Alba Iulia au fost înțepate pe stradă cu obiecte ascuțite, cel mai probabil ace de seringă, au declarat pentru Alba24, surse din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Alba. Este vorba despre un bărbat de 63 de ani și despre o femeie de 37.

Polițiștii au deschis o anchetă pe acest subiect și au cerut UPU fișele persoanelor care s-au prezentat în ultimele zile la spital cu această problemă. 

Pacienților li s-a recomandat efectuarea unor analize, pentru hepatitele virale și HIV. 

Deocamdată nu au fost făcute publice date cu privire la agresor.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a solicitat spitalului să analizeze fișele UPU pentru perioada 30 mai – 3 iunie pentru a comunica situația persoanelor care s-au prezentat în perioada menționată în vederea acordării de îngrijiri de specialitate și care au prezentat plaga sau plăgi produse prin înțepare.

”În urma verificărilor au fost identificate două persoane care s-au prezentat în perioada mai sus menționată cu plăgi prin înțepare, afirmând că au fost victime ale unei agresiuni: este vorba despre un bărbat cu vârsta de 63 de ani și o femeie cu vârsta de 37 de ani. Niciunul nu a necesitat internare în regim de urgență, părăsind UPU cu recomandări medicale prin ambulatoriu” au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgențe Alba Iulia, la solicitarea Alba24.

Pacienților li s-a recomandat efectuarea unor analize, pentru hepatitele virale și HIV. 

UPDATE: Reprezentanții IPJ Alba au confirmat că incidentele s-au petrecut în zona Dedeman. Există un cerc de suspecți și se pare că este vorba despre niște tineri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax