Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Poliția în alertă pentru identificarea șoferului unui BMW, implicat într-un ACCIDENT MORTAL la ieșire din Sibiu

Publicat

accident

Poliția face apel pentru identificarea unui autoturism marca BMW de culoare verde implicat într-un accident mortal la ieșire din Sibiu. Accidentul rutier a avut loc pe DJ 106, la ieșire din municipiul Sibiu spre Agnita. Un autoturism marca BMW a lovit mortal un biciclist. Șoferul a părăsit locul accidentului.

UPDATE vineri, ora 23:35 – Polițiștii rutieri au reușit identificarea persoanei care a condus autoturismul implicat în accidentul rutier produs în vineri seară la ieșirea din municipiul Sibiu.

Este vorba despre o tânără în vârstă de 27 de ani, din comuna Roșia, care nu posedă permis de conducere, depistată de către polițiști la domiciliul acesteia.

UPDATE IPJ Sibiu, sâmbătă, ora 12:00 – RĂSTURNARE DE SITUAȚIE

„În urma administrării probatoriului, a vizionării camerelor de luat vederi din zonă și audierii mai multor martori, precum și a tinerei în vârstă de 27 de ani, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu au stabilit faptul că nu tânăra a condus autoturismul în momentul producerii accidentului, ci o rudă a tinerei, o femeie în vârstă de 53 de ani.

De asemenea, s-a stabilit faptul că accidentul rutier s-a produs în următoarele circumstanțe:

La data de 17 mai, în jurul orei 20,30, în timp ce femeia în vârstă de 53 de ani conducea autoturismul spre Agnita, la ieșirea din mun. Sibiu, pe viaduct, a efectuat manevra de depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a acroșat un biciclist care circula pe aceeași direcție de mers. Imediat după producerea evenimentului, femeia a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Accidentul rutier s-a soldat cu decesul biciclistului, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Bungard.

Polițiștii au luat măsura reținerii femeii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.”

Știrea inițială: Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțele producerii accidentului.

 Din primele cercetări efectuate, șoferul autoturismului a acroșat un biciclist, în urma coliziunii rezultând decesul biciclistului, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani.

De asemenea, imediat după producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

În prezent, se fac cercetari în vederea identificarii autoturismului în cauză si a conducatorului auto, urmând a fi stabilite toate circumstantele care au dus la producerea acestuia.

Poliția Sibiu  a făcut apel pentru identificarea șoferului și a autoturismului. Din primele informații este vorba de un BMW model 1999- 2002, culoare verde, cu avarii în partea dreapta, capotă, bara față, oglinda laterală ruptă. A fost văzut ultima dată circulând pe directia Sibiu – Agnita.

Vezi mai mult pe Romania24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax