Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aleşii locali PNL ar putea decide apartenenţa la partid, mai repede de 45 de zile. Teodor Atanasiu propune ca exerciţiul să fie făcut săptămâna viitoare

Publicat

Vicepreşedintele PNL, senatorul Teodor Atanasiu – liderul liberalilor din Alba – a declarat vineri, că săptămâna viitoare conducerea partidului va cere aleşilor locali să semneze o declaraţie, conform OUG 55/2014, privind migraţia politică. Astfel, aceştia vor avea de ales dacă mai sunt alături de PNL sau nu. Atanasiu a specificat aleşii locali trebuie să depună la secretarii consiliilor locale deciziile în acest sens. Aprobarea acestui exerciţiu urmează să fi luată la nivelul BPN.

”Le vom cere săptămâna viitoare, şi nu în 45 de zile, să facă acest exerciţiu de a spune în ce partid sunt. Adică, vor trebui săptămâna viitoare fie să semneze că rămân în PNL şi să depună la secretarii consiliilor locale, aşa cum scrie ordonanţa, fie să semneze în altă parte. Sau dacă nu semnează că sunt în PNL, să fie clar că nu mai sunt cu noi”, a declarat Atanasiu.

Atanasiu a menţionat că această decizie nu a fost luată încă la nivelul conducerii PNL, dar o va propune vineri în şedinţa Biroului Politic Naţional. Atanasiu a făcut această declaraţie înaintea şedinţei BPN al PNL.

sursa: mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax