Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alex Doda – micul fotbalist de mare talent al sportului juvenil din Alba Iulia. Este fan Lewandowski și vrea să ajungă la Bayern Munchen

Publicat

alex doda 2 La cei aproape 10 ani ai săi, Alex Doda joacă fotbal cu pasiune și talent. Driblează, șutează, pasează și ”face faze” spectaculoase, cum nu s-au mai văzut pe terenurile din județul Alba din vremuri mai bune pentru fotbalul local. Inteligent, modest și simpatic, Alex este un copil pe care-l placi din primul moment.

Dincolo de talent, a înțeles deja că la mijloc e vorba și de muncă și de aceea se antrenează după un program fix, asemenea unui fotbalist profesionist, cum de altfel vrea să devină.

”Mă antrenez de 4 ori pe săptămână, între o oră jumate și două. Îmi place să fac coordonare cu mingea: alergări, pase, dublaj, un-doi, pase cu colegul și plecare spre poartă… și tot felul” explică Alex.

Îi place Robert Lewandowski ”pentru că este tehnic, ambițios, și nu se lasă niciodată bătut”.

”Joc extremă stânga și îmi place mult să bat lovituri libere și cornere”, spune Alex, și recunoaște totodată că e ”mingicar”.

Alex ar vrea să joace într-o zi la Bayern Munchen. Asta când o să fie ”mai mare”, pentru că deocamdată joacă la ”Unirea” Alba Iulia. Până atunci, cei care merg să-l vadă cum joacă, dar și profesorii și antrenorii săi, îl consideră „cel mai mare talent” al fotbalului juvenil albaiulian.

YouTube video

alex doda 1 alex doda 2

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax