Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Alexandru Catarambă de la CS Unirea Alba Iulia a câştigat PATRU medalii de aur şi argint la europenele de powerlifting

Publicat

powelifting

Alexandru Catarambă, sportiv legitimat la Clubul Sportiv (CS) Unirea, a obținut patru medalii – trei de aur și una de argint, la Campionatele Europene de Powerlifting din Cehia. S-a clasat pe locul 1 la total.

Sportivii uniriști au obținut, în total, șase medalii, aceasta fiind una dintre cele mai bune participări din istoria clubului la o astfel de competiție, transmit reprezentanţii clubului sportiv.

Campionatele Europene de Powerlifting, Juniori și Seniori, s-au desfăşurat în perioada 28 aprilie – 4 mai, la Pilsen, în Cehia.

Cele mai importante rezultate obținute de sportivii legitimați la CS Unirea sunt:

JUNIORI

Alexandru Catarambă4 medalii (trei de aur și una de argint) la categoria de geutate +120kg, juniori 2.

Genuflexiuni – 265 kg, loc 1

Împins din culcat – 200 kg, loc 1

Îndreptări – 222.5 kg, loc 2

Total – 687.5 kg, loc 1

Cătălin Buciuman – o medalie de bronz, la categoria 74 kg, tineret.

Împins din culcat – 202.5 kg, loc 3

Total – 665 kg, loc 4

Dan Turuștrei locuri 6 la genuflexiuni și 1 loc 8 la îndreptări, cat 105 kg, tineret

Genuflexiuni – 250 kg

Împins din culcat – 185 kg

Total – 605 kg

SENIORI

Andrei Irimie, cat. 83 kg, medalie de bronz la proba de împins din culcat, 262,5 kg ridicate

Andrei Cioflică, cat. 74 kg, loc 4 la proba de împins din culcat, 190 kg ridicate (la 5 kg de medalia de bronz)

Laurențiu Avram, cat. 83 kg, loc 8 la proba de împins din culcat, 195 kg ridicate

”Sunt foarte mulțumit de participarea sportivilor CS Unirea Alba Iulia la această competiție continentală, obiectivul de performanta fiind net depășit. Mulțumesc pe această cale sportivilor CS Unirea Alba Iulia și directorului CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan, atât în calitate de antrenor voluntar al clubului cât si în calitate de președinte al Federației Romane de Powerlifting. Sper să se găsească soluții și resurse financiare și pentru viitor, pentru a putea participa și în acest an la Campionatele Mondiale, deoarece noi am dovedit că știm să facem performanță și o facem în mod constant în ultimii 10 ani!”, a spus Ovidiu Pănăzan.

”Cu aceste rezultate, la un campionat de un asemenea nivel, secția de powerlifting a obținut una dintre cele mai mari performanțe din istoria de 45 de ani a clubului. Îi felicit pe toți”, a spus Corneliu Mureșan.

Powerliftingul este un sport în care se încearcă ridicarea unei greutăți maxime în trei stiluri diferite, respectiv genuflexiuni, împins din culcat și îndreptări. Sportivii beneficiază de trei încercări în fiecare stil de ridicare. Competiția se desfășoară în general pe categorii de vârstă și greutate și este câștigată de sportivul care obține cumulat cel mai mare total, în calcularea totalului fiind luată în considerare doar repetarea maximală pentru fiecare tip de ridicare.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT rutier la Alba Iulia. Două mașini s-au lovit în sensul giratoriu, pe Bulevardul Revoluției

Publicat

Un accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 17.40, în sensul giratoriu aflat la intersecția dintre Bulevardul Revoluției 1989 și strada Toporașilor din Alba Iulia.   Din primele informații de la fața locului, în incident au fost implicate două automobile, o Dacia și un automobil marca Skoda.   Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Parcare cu trei etaje și 150 de locuri, în cartierul Cetate din Alba Iulia. Proiectul a intrat în dezbatere publică

Publicat

parcare

Primăria Alba Iulia a pus în consultare publică documentația pentru construirea unei clădiri ce va servi drept spațiu de parcare cu parter și trei etaje pe strada Arnsberg. Prin acest proiect, administrația locală vrea să asigure 150 de locuri de parcare noi, în regim supraetajat. Pe terenul propus spre reglementare există la momentul actual un […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: COD GALBEN de FURTUNĂ în ALBA. Averse, descărcări electrice, grindină și vânt puternic. Localități vizate

Publicat

furtuna

Județul Alba se află sub atenționare Cod Galben de furtună, vineri după-amiază. UPDATE: Până la ora 18.00 sunt vizate localitățile: Blaj, Jidvei, Valea Lungă, Cetatea de Baltă, Sâncel, Șpring, Bucerdea Grânoasă, Cergău, Roșia de Secaș, Ohaba, Cenade, Doștat. Până la ora 16.30, sunt vizate localitățile Aiud, Teiuș, Baia de Arieș, Galda de Jos, Mihalț, Lopadea Nouă, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „În zorii dictatorilor”, spectacol de teatru inedit, despre istoria cenzurii și a terorii, prezentat de liceeni din Aiud

Publicat

Istoria ca fluviu al memoriei, o memorie încărcată de simboluri ale terorii a fost adusă în prezent în cadrul spectacolului de teatru „În zorii dictatorilor” , desfășurat în perioada 15-17 iulie la Aiud. Zece elevi ai Colegiului Național ”Titu Maiorescu” Aiud, alături de colegii lor din Hida, județul Sălaj și de actori și muzicieni profesioniști […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate