Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Alexandru Catarambă de la CS Unirea Alba Iulia a câştigat PATRU medalii de aur şi argint la europenele de powerlifting

Publicat

powelifting

Alexandru Catarambă, sportiv legitimat la Clubul Sportiv (CS) Unirea, a obținut patru medalii – trei de aur și una de argint, la Campionatele Europene de Powerlifting din Cehia. S-a clasat pe locul 1 la total.

Sportivii uniriști au obținut, în total, șase medalii, aceasta fiind una dintre cele mai bune participări din istoria clubului la o astfel de competiție, transmit reprezentanţii clubului sportiv.

Campionatele Europene de Powerlifting, Juniori și Seniori, s-au desfăşurat în perioada 28 aprilie – 4 mai, la Pilsen, în Cehia.

Cele mai importante rezultate obținute de sportivii legitimați la CS Unirea sunt:

JUNIORI

Alexandru Catarambă4 medalii (trei de aur și una de argint) la categoria de geutate +120kg, juniori 2.

Genuflexiuni – 265 kg, loc 1

Împins din culcat – 200 kg, loc 1

Îndreptări – 222.5 kg, loc 2

Total – 687.5 kg, loc 1

Cătălin Buciuman – o medalie de bronz, la categoria 74 kg, tineret.

Împins din culcat – 202.5 kg, loc 3

Total – 665 kg, loc 4

Dan Turuștrei locuri 6 la genuflexiuni și 1 loc 8 la îndreptări, cat 105 kg, tineret

Genuflexiuni – 250 kg

Împins din culcat – 185 kg

Total – 605 kg

SENIORI

Andrei Irimie, cat. 83 kg, medalie de bronz la proba de împins din culcat, 262,5 kg ridicate

Andrei Cioflică, cat. 74 kg, loc 4 la proba de împins din culcat, 190 kg ridicate (la 5 kg de medalia de bronz)

Laurențiu Avram, cat. 83 kg, loc 8 la proba de împins din culcat, 195 kg ridicate

”Sunt foarte mulțumit de participarea sportivilor CS Unirea Alba Iulia la această competiție continentală, obiectivul de performanta fiind net depășit. Mulțumesc pe această cale sportivilor CS Unirea Alba Iulia și directorului CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan, atât în calitate de antrenor voluntar al clubului cât si în calitate de președinte al Federației Romane de Powerlifting. Sper să se găsească soluții și resurse financiare și pentru viitor, pentru a putea participa și în acest an la Campionatele Mondiale, deoarece noi am dovedit că știm să facem performanță și o facem în mod constant în ultimii 10 ani!”, a spus Ovidiu Pănăzan.

”Cu aceste rezultate, la un campionat de un asemenea nivel, secția de powerlifting a obținut una dintre cele mai mari performanțe din istoria de 45 de ani a clubului. Îi felicit pe toți”, a spus Corneliu Mureșan.

Powerliftingul este un sport în care se încearcă ridicarea unei greutăți maxime în trei stiluri diferite, respectiv genuflexiuni, împins din culcat și îndreptări. Sportivii beneficiază de trei încercări în fiecare stil de ridicare. Competiția se desfășoară în general pe categorii de vârstă și greutate și este câștigată de sportivul care obține cumulat cel mai mare total, în calcularea totalului fiind luată în considerare doar repetarea maximală pentru fiecare tip de ridicare.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Prognoza METEO în Alba în sâptămâna 20-26 mai. Vremea se mai încălzește, însă nu vom scăpa de ploi și furtuni

Publicat

De

soare

Pentru această săptămână sunt anunțate în continuare ploi, astfel că vom avea aproape în fiecare zi măcar o aversă scurtă sau o furtună. Cu toate acestea, temperaturile continuă să fie destul de ridicate și chiar vor crește ușor. Vom avea maxime de până la 24 grade Celsius, iar temperaturile minime nu vor coborî mai jos […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

Intervenţie a unui elicopter SMURD în zona Masivului Bedeleu, pentru salvarea unui turist

Publicat

Un elicopter SMURD Mureș a fost chemat duminică, în jurul orei 17:40, pentru salvarea unui turist, în zona Masivului Bedeleu – sat Izvoarele. Din primele informații se pare că bărbatul ar fi suferit un infarct miocardic.  Potrivit ISU Alba, SMURD Aiud, IPJ, Salvamont Aiud și Elicopter SMURD Mureș intervin la un posibil infarct miocardic acut […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Drum județean, între Fărău și Sânmiclăuș, ca în Evul Mediu. „Este mai mult pământ decât piatră”

Publicat

Drumul județean 107 V, ce face legătura între Fărău, Alecuș și Sânmiclăuș, arată exact ca în perioada medievală. Acoperit cu pietriș sau din pământ, această porțiune de drum reprezintă un adevărat coşmar pentru şoferi, care ajung să se gândească doar la nota de plată către mecanicii auto după ce îl traversează cu mașinile. „Este mai […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, vizitat de peste 5.000 de persoane în Noaptea Muzeelor 2019

Publicat

noaptea muzeelor 2019

Noaptea Muzeelor 2019 a atras la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia un număr mare de vizitatori. Astfel, nu mai puțin de 5.200 de persoane au călcat pragul muzeului albaiulian cu ocazia evenimentului organizat sâmbătă, 18 mai, între orele 19:00 – 01:00. Vezi și VIDEO Noaptea Muzeelor 2019: Istoria prinde viață la Alba Iulia. Reconstituire […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate