Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alexandru Man, antrenorul CS Volei Alba-Blaj, despre promovarea în prima ligă: ”Obiectivul nostru e realizabil, parcursul este normal”

Publicat

Echipa de volei feminin, CS Volei Alba Blaj are parte de un parcurs excelent de campionat până în acest moment. Voleibalistele de la Blaj au înregistrat doar victorii în actualul sezon.

În această etapă, echipa de volei va evolua pe propriul teren cu CET Govora, fapt ce l-a determinat pe antrenorul formaţiei din Blaj să organizeze un joc amical cu echipa din Sibiu. În ceea ce privește obiectivul echipei sale, antrenorul Alexandru Man consideră că este realizabil. Reamintim că CS Volei Alba-Blaj are ca obiectiv promovarea în prima ligă a voleiului românesc.

”Obiectivul nostru e realizabil, parcursul este normal, la valoarea lotului nu mă surprinde. Tot așa, la două săptămâni, ne gândim să facem amicale cu echipe de Divzia A, pentru că vrem să ținem tonusul ridicat pentru turneul de promovare”, a declarat antrenorul principal al clubului de Volei Alba-Blaj, Alexandru Man.

Tehnicianul echipei din Blaj consideră că orașul este pregătit pentru a avea echipă în prima ligă, iar condițiile de la  Blaj sunt propice pentru a face performanță. ”Totul este pentru mare performanță la Blaj, totul e la zi, totul este în regulă. Oamenii din Blaj sunt deschiși la volei, dar încă nu știu prea multe despre echipă”, a mai spus Alexandru Man. Acesta a mărturisit că și-ar dori să mai transfere câteva jucătoare, dar nu a dezvăluit posturile deficitare. ”Sperăm să mai transferăm ceva până în 10 ianuarie, care este termenul final pentru transferări. Nu dau nume sau postul, pentru că nu vreau să se supere fetele”, a concluzionat Man.

Sursa foto: www.alba-sport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. romeo

    sâmbătă, 18.08.2012 at 18:38

    Delutule!!!! Multa bafta!!!!FA PERFORMANTA!!!!LIA&ROMEO!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax