Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alexandru Pereş despre migrarea lui Călin Potor la PSD: „Ultima frunză uscată a PNL-ului face un pas spre stânga”

Publicat

„Ultima frunză uscată a PNL-ului, Călin Potor, face un pas spre stânga”, aşa caracterizează senatorul PDL de Alba, Alexandru Pereş migrarea fostului liberal la PSD. Acesta a spus că, în 2010, Călin Potor a mai avut o tentativă de a trece la partidul de stânga, dar că în acel moment a fost refuzat. După 4 ani de la această încercare, bila albă pentru Guvernul Ponta III i-a adus şi adeziunea la PSD şi un loc fruntaş în tabăra locală alături de Ioan Dîrzu, despre care Pereş a precizat că  „a venit momentul ca şi domnul doctor deputat Ioan Dîrzu să culeagă o săgeată otrăvicioasă sau încă un trandafir care nu mai era de data asta portocaliu şi să îl aducă pe domnul Călin Potor în tabăra locală a PSD-ului”.

Reamintim că, joi, Călin Potor şi-a anunţat oficial intrarea în PSD, direct pe funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei municipale şi judeţene. Şi pentru că „umblă vestea prin sat” că scopul lui este acela de a candida în 2016 pentru fotoliul de primar al muncipiului Alba Iulia, Alexandru Pereş consideră că actualul vicepreşedinte al PSD Alba, Călin Potor „ar putea fi un veritabil candidat al stângii pentru ceea ce înseamnă Primăria Alba Iulia, asta dacă tinerii lupi de acolo, în frunte cu Ovidiu Jidveian o să considere că nu mai este momentul să se zbată pentru o poziţie aşa importantă în campania electorală şi al administraţiei locale”.

Deputatul PDL de Alba a declarat că până în acum „PSD-ul nu a avut niciodată un candidat la primărie care să-i pună probleme la Mircea Hava”. În ceea ce priveşte o posibilă candidatură a lui Potor la scaunul de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, Pereş a concluzionat astfel: „Municipiul Alba Iulia este singura localitate în care probabil este cunoscut”.

În cazul în care Călin Potor şi-ar fi dorit să se reîntoarcă în PDL Alba, Alexandru Pereş a precizat că ar fi fost refuzat din start pentru că „o greşeală făcută nu mai poate fi reparată”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax