Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alexandru Pereş îl acuză pe directorul ADR Centru: „Anumite proiecte sunt depunctate pe criterii de coloratură politică”

Publicat

Senatorul Alexandru Pereş a lansat, în conferinţa de presă de vineri a PDL Alba, acuzaţii la adresa directorului ADR Centru, Simion Creţu. Acesta susţine că, dimineaţa, Creţu este director ADR, iar după-amiaza este lider PNL şi îl sfătuieşte să încerce să nu amestece aceste două atribuţii pe care le deţine. Pereş susţine că are indicii că anumite proiecte prin POR implementate de administraţiile locale din Zlatna şi Blaj au fost depunctate pe criterii de coloratură politică.

„Haideţi să despărţim apele, eu nu îl acuz de neştiinţă, pentru că ADR Centru este una din agenţiile bune, în care s-au adus bani importanţi pentru această regiune, dar acuzaţia mea este din punct de vedere al implicării politice şi nu pot să îl acuz de neprofesionalism pe Simion Creuţu”, a declarat Pereş. Numele lui Simion Creţu a fost adus în discuţie în contextul în care senatorul discuta despre planurile Opoziţiei de „amăgire a oamenilor cu strategii de dezvoltare şi poluri de dezvoltare care vor crea 10.000 de locuri de muncă”.

Potrivit lui Pereş, „cel care a creat această strategie de dezvoltare al trebui să îşi vadă mai mult de munca de la ADR, nu dimineaţa este director ADR şi după-masa este vicepreşedinte PNL. Haideţi să despărţim apele, eu îi transmit pe această cale că nu este bine să amestecăm lucrurile. Este o funcţie prea importantă în situaţia de astăzi a României, ca director al ADR, încât să fie pătată cu o culoare politică. El ar trebui să îşi vadă de acele proiecte care vin acolo şi, sigur, să le dea ok-ul. Am reacţii că unele proiecte venite pe ADR sunt diminuate ca valoare, sigur, pe nişte greşeli ale iniţiatorilor, e vorba de Primăria Zlatna şi Blaj, care sunt depunctate din punct de vedere financiar pe anumite proiecte de investiţii care vin pentru cetăţeni, doar datorită faptului că au altă coloratură politică”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cetean

    vineri, 23.03.2012 at 15:56

    Domnule senator Peres, sa intelegem ca veti trage niste sfori sa-l dati afara si pe Cretu asa cum ati facut cu nevasta lui Roman ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax