Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alexandru Rafila, atac la Nelu Tătaru: N-a înțeles un lucru de bază; au scăzut testările, au scăzut cazurile raportate

Publicat

rafila

Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru funcția de premier l-a atacat pe Nelu Tătaru la Digi24. Medicul spune că ministrul a pierdut controlul în ce privește pandemia, pentru că nu a înțeles un lucru de bază, și anume că trebuia să întărească sistemul de sănătate.

În plus, Rafila a subliniat faptul că România „a ajuns la paltou și numărul testărilor, în loc să crească, a început să scadă”.

”În ultimele două luni, Guvernul liberal a pierdut controlul în ce privește pandemia. Sistemul de îngrijire a pacienților, secțiile ATI, spitalele COVID, sunt suprasolicitate. Colegi de-ai mei din țară au arătat că evoluția cazurilor nu e favorabilă.

Am ajuns la platou și numărul testărilor, în loc să crească, a început să scadă. Și lucrul ăsta a dus la scăderea numărului de cazuri raportate.

Eu cu Tătaru am interacționat puțin în ultimele 6 luni. El nu a înțeles un lucru de bază: ca să poți să controlezi lucrurile, trebuie să întărești sistemul de sănătate publică, ca să întrerupi transmiterea. Și lucrul ăsta, din păcate, nu s-a întâmplat în România” a spus Alexandru Rafila.

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax