Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alexandru Rafila: Cifrele nu mai reflectă situația epidemiei în România. Țările din Europa au stabilit un lockdown de sărbători

Publicat

Alexandru Rafila, nominalizat pentru funcția de premier din partea PSD, consideră că sunt necesare măsuri pentru limitarea epidemiei în România, în condițiile în care din cauza numărului mic de teste din ultimele zile nu se mai cunoaște situația reală a evoluției bolii. 

Mai mult, acesta spune că toate țările din Europa se așteaptă la un al treilea val și au luat măsuri de lockdown de sărbători.

„În perioada premergătoare alegerilor, a scăzut numărul testelor. Zilele trecute s-au făcut sub 10.000. 40% din ele s-au dovedit a fi pozitive, dacă ne gândim la ce măsuri au luat alte țări, e clar că în Europa se așteaptă venirea celui de-al treilea val. Precauția fiecărei persoane de a limita deplasările inutile rămâne o obligație.

În funcție de evoluția situației trebuie să cunoaștem situația reală a pandemiei, cifrele  din ultimele săptămâni nu mai reflectă situația.

Țările din Europa au stabilit un lockdown de sărbători, atunci activitatea economică e redusă și impactul asupra economiei va fi redus”, declară Alexandru Rafila.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dragos

    marți, 15.12.2020 at 23:09

    Lumea nu se mai testeaza, iar globalistii sunt disperati ca nu au nici un motiv sa inchida tara. Ar fi chiar culmea ca tocmai Romania, sa nu intre in lockdown la comanda, asa cum s-a intamplat deja in multe tari din Europa, noi care am facut intotdeauna exces de zel cand a fost vorba de executarea comenzilor venite de la papusarii externi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax