Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alexandru Retegan și-a dat demisia de la șefia Casei de Pensii Alba. Au apărut primele zvonuri despre posibili înlocuitori

Publicat

Alexandru Retegan și-a dat demisia de la șefia Casei de Pensii Alba. Surse politice au declarat pentru Alba24 că momentan, la nivelul instiuției s-au organizat mai multe interviuri pentru ocuparea postului de director CJP Alba. 

Momentan, Retegan se află în preaviz de 30 de zile, perioadă în care trebuie să-și predea atribuțiile unui succesor. 

Vezi și LISTA: Cum împarte Consiliul Județean Alba aproape 50 de milioane lei. Primăriile PNL, mult mai ”susținute” decât cele PSD

În spațiul public au apărut informații legate de o posibilă propunere la șefia CJP Alba, în persoana unui inspector superior din cadrul instituției – Marieta Besoiu. 

Unul dintre cei care au afimat acest lucru este Cristian Vasilcoiu, fost consilier al fostului Ministru al Muncii, care într-o postare pe Facebook a scris: 

Violeta Alexandru l-a pensionat forțat și pe șeful Casei de Pensii Alba.
Dumneaei este propunerea de nou șef!” la care a atașat o poză cu Marieta Besoiu. 

Zvonurile legate de posibila numire a Marietei Besoiu ar fi fost declanșate de faptul că aceasta a fost prezentă la un interviu pentru funcția rămasă vacantă după demisia lui Retegan, susțin sursele Alba24.ro.

Însă, informația lansată în spațiul public de Vasilcoiu nu a fost confirmată. Surse de la vârful Ministerului Muncii neagă cele declarate de Cristian Vasilcoiu și mai mult de atât, cataloghează informația ca fiind una fake news. 

La sfâtșitul anului 2019, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, preciza într-o postare pe contul ei de Facebook că județul Alba se afla pe locul al doilea din țară ca nivel al întârzierilor la recalcularea pensiilor. 

CITEȘTE ȘI: Casa de Pensii Alba, pe locul doi la nivel național în privința RESTANȚELOR la recalcularea pensiilor. Constatările ministrului

”Casele de pensii cu cele mai multe cazuri de restanțe: Sector 1, Alba, Gorj, Sector 3 și Argeș. Sunt și județe care se descurcă bine, vor remedia ultimele dosare restante. Voi verifica încă o dată foarte curând, cu județele, situația acestor întârzieri, implicit voi compara situația datelor comunicate de județe cu cele centralizate la Casa Națională (apar 45252 restanțe pe țară – în lucru sau cu termen depășit)” a postat Violeta Alexandru pe contul ei oficial. 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 11.02.2020 at 19:15

    Aceasta stire a fost publicata acum o ora la B1 tv.Chiar spuneau aia in dialog cu Roman, ca se spune ca este propunerea lui. Asa o fi ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax