Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alexandru Sinea, DSP Alba: Campania de vaccinare va începe în județ cel mai probabil săptămâna viitoare. Centrele sunt pregătite

Publicat

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a transmis duminică că centrele de vaccinare din faza 1, organizate la nivelul spitalelor din județ, sunt pregătite să demareze campania de vaccinare. Potrivit acestuia, cel mai probabil campania va începe în Alba săptămâna viitoare. 

„Suntem pregătiți pentru a pune în practică planul de vaccinare.

La nivelul județului Alba, toate centrele de vaccinare din faza I, respectiv cele organizate la nivelul spitalelor din județ, sunt pregătite sa demareze campania de vaccinare. Au fost recepționate echipamentele necesare raportării și înregistrării persoanelor, au fost asigurate circuitele funcționale și celelalte materiale necesare, precum și resursa umană care va asigura procesul de vaccinare.

Vezi AICI:  Document: Prospectul vaccinului Pfizer – Biontech. Contraindicații și reacții adverse

Așteptăm sosirea vaccinurilor și demararea la nivelul județului Alba a campaniei de vaccinare, care cel mai probabil va începe săptămâna viitoare. Spitalele sunt pregătite iar organizarea a fost realizată în mod exemplar.

Chiar dacă procesul de vaccinare a întregii populații va dura, perioadă în care trebuie să rămânem vigilenți și precauți în ce privește lupta cu virusul, ne aflăm în fața unui prim pas în drumul spre revenirea la normalitate”, a transmis Alexandru Sinea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax