Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alexandru Sinea, șeful DSP Alba: Presiunea este fantastică, dar nu abandonăm. Suntem toți pe baricade

Publicat

”Se muncește foarte mult la DSP, de la 06 la 1-2, mergem înainte, avem colegi care plângă și își revin”, așa începe o postare pe Facebook, directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

Mesajul în sine este unul de încurajare pentru cei care de luni bune se află în prima linie în luptă cu noul cornavirus, dar și pentru pacienții infectați cu COVID-19, sau aparținătorii acestora.

” Se muncește foarte mult în DSP, de la 06 la 1-2 noaptea, mergem înainte. Avem colegi care plâng și își revin, se descarcă, asta este meseria.

Suna oameni pozitivi sau aparținători, disperați care plâng în telefon, le este frică, suna oameni care se considera neîndreptățiți de măsuri.

Încercăm să explicam, să ajutăm. Nu am crezut că așa ceva este posibil vreodată.

Presiunea este fantastică, dar nu abandonăm. Noi am ales acest drum și fiecare telefon la care răspundem, este un om lămurit, salvat, care beneficiază de serviciile sistemului de sănătate.

Perfectibil este drept pot exista persoane nemulțumite, recunosc, dar în fiecare zi încercăm sa fim mai buni, ne testam limitele.

Avem o echipa fantastică, medici, asistenți, personal TESA, suntem toți pe baricade. Dar nu este suficient avem nevoie de ajutorul vostru să vă putem ajuta.

Vă rugăm respectați măsurile transmise și vom face tot posibilul, tot ce ține de noi, DSP Alba să fie bine”, a scris Alexandru Sinea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax