Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alexandru Toargă, șeful promoției 2017 a Colegiului Militar din Alba Iulia. Profesor diriginte: A fost un elev responsabil, un bun camarad

Publicat

Toarga Alexandru-Flavius Toargă este şeful promoţiei 2017 a Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. A reuşit să obţină cea mai mare medie la examenul de bacalaureat, 9,91, iar media de absolvire 9,60. În urma susţinerii examenului de bacalaureat, şeful de promoţie este cel care obţine cea mai mare medie generală de absolvire, calculată ca medie aritmetică a mediilor generale pe ani de studiu şi media la bacalaureat.

„Ce nu ştiu, probabil, elevii este că un profesor nu uită niciodată prima oră la clasă, fără a mai pune la socoteală sutele de ore care întregesc ciclul celor patru ani de liceu. În prima oră are loc primul contact cu elevii, în care fiecare se prezintă. Atâţia ochi, atâtea feţe şi tot atâtea particularităţi. Îmi amintesc de Flavius, în această primă oră, de ochii mari, curioşi şi serioşi, iar prezentarea răspunsului este cumva rapidă, cuvinte scurte, concise şi hotărâte. A, da, oltean mi-am spus şi, sigur, inteligent. Avea o vibraţie a fiinţei care rezona cu ceea ce spunea şi m-a impresionat. Au urmat zeci, sute de ore cu teste şi răspunsuri care îmi confirmau acea primă impresie. Ochii sorbeau totul, munca era temeinică, iar rezolvările erau mereu foarte bune. Limbajul ştiinţelor exacte îi era foarte familiar, iar ritmul de lucru era rapid, reuşind să umple câteva table în foarte scurt timp. A fost un elev responsabil, un bun camarad, îndeplinind şi atribuţiile elevului plutonier.

În urma examenului maturităţii, Flavius a obţinut cea mai mare medie pe colegiu, dovada seriozităţii, responsabilităţii, rigurozităţii în pregătire. Aceste calităţi îi vor asigura, cu siguranţă, reuşita şi la examenul de admitere în Academia Forţelor Aeriene <Henri Coandă> din Braşov. Felicitări şi mult succes în continuare!”, a transmis profesor diriginte Dorina Filipescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax