Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alianța ALDE-PSD, slăbită de blaturi, în Alba. Ioan Lazăr dă în vileag organizațiile în care PSD a trădat

Publicat

ioan lazar, alde alba

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, dă în vileag organizațiile PSD din județ care au trădat „alianța”. Acesta susține că mai mulți consilieri locali PSD, din mai multe localităţi, au făcut „blat cu PDL-ul”.

Ioan Lazăr a explicat vineri că, deși au existat numeroase divergențe între PSD și ALDE, nu le-a ascuns niciodată și a spus când au fost probleme mai deosebite. „Chiar dacă au fost neînțelegeri, eu nu refuz să stau la masă cu cei din PSD atunci când este nevoie”, a spus Lazăr.

„La alegerea viceprimarilor în consiliile locale, după alegerile locale, colegii noștri de la guvernare, deși a fost o înțelegere să ne susținem în formarea majorității, în județul Alba au trădat și au făcut blat cu PDL-ul”, a explicat Lazăr.

Printre exemplele date de președintele ALDE Alba se numără orașul Baia de Arieș și comunele Șibot și Valea Lungă.

Potrivit lui Ioan Lazăr, în consiliile locale din localitățile enumerate, consilierii PSD au „trădat ALDE și au făcut blat cu PDL-ul”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 11.05.2018 at 16:35

    Probabil ”tradatorii” provin prin dezertare tot de la PDL. Si atunci….. In politica de cacao care se practica in Romania nimic nu este de neinteles.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax