Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alianţa România Dreaptă s-a desfiinţat. A funcţionat doar în scop electoral. Decizia oficială va fi luată vineri

Publicat

Cele trei partide care au funcţionat în alianţă pe timpul alegerilor parlamentare încetează colaborarea politică. Este vorba despre Alianţa România Dreaptă, constituită până pe 9 decembrie de PDL, PNŢCD şi Forţa Civică. O decizie oficială privind încetarea Alianţei România dreaptă va fi luată vineri, în cadrul unei şedinţe a PDL.

Vicepreşedintele PDL, Cristian Boureanu a declarat pentru Mediafax: „Cred că e devreme pentru o analiză complexă. Fără a considera că sunt sub mperiul emoţiilor, cred că astăzi am dreptul să spun că a fost o mare prostie să inventăm o alianţă (ARD) cu nişte partide care nu existau, iar în viaţă prostia se plăteşte”.

El a spus că le mulţumeşte celor 26% „de huşeni” care l-au votat şi tuturor românilor care i-a susţinut pe cei de la ARD.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a convocat pentru vineri Colegiul Director al partidului, din care fac parte membrii conducerii centrale a PDL şi liderii organizaţiilor judeţene. „Din dispoziţia preşedintelui PDL, Vasile Blaga, vineri, 14 decembrie, la ora 11.00, va avea loc şedinţa Colegiului Director Naţional al Partidului Democrat Liberal, la Sala de Grup a PDL din Camera Deputaţilor”, informează PDL.

Şedinţa Colegiul Director al PDL va avea loc în condiţiile în care ARD, alianţa constituită în jurul partidului, a înregistrat un eşec la alegerile parlamentare de duminică.

Luni, prim-vicepreşedintele Cezar Preda a demisionat din funcţie. La rândul său, Adriean Videanu a declarat că în partid urmează să se facă o analiză, iar măsurile decise vor fi anunţate. Unele surse susţin că demisia lui Vasile Blaga de la şefia partidului este iminentă.

Sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate