Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alianță USR și AUR în BPR: Au votat pentru invitarea președintelui Iohannis să dea explicații pentru averea pe care o deține

Publicat

USR și AUR s-au aliat și au votat împreună în Birourile Permanente Reunite. Reprezentații celor două partide au votat pentru introducerea pe ordinea de zi a unei solicitări prin care președintele Klaus Iohannis să vină în fața Parlamentului să dea explicații în legătură cu averea sa. 

Cererea prin care se cerea verificarea averii președintelui PNL a fost deupusă de AUR.

Potrivit Digi24.ro, în ședința BPR cei din AUR au cerut suplimentarea ordinii de zi cu o cerere depusă de liderul grupului AUR, Claudiu Târziu, pentru demararea unor proceduri de verificare a averii președintelui.

Inițial, cererea depusa de AUR prin care aceștia cer verificarea averii lui Klaus Iohannis și chemarea acestuia în plenul Parlamentului pentru explicații fusese depusă la Biroul Permanent al Senatului, care a trimis documentul Birourilor Permanente Reunite.

PNL a cerut respingerea solicitării AUR, în timp ce USR a cerut introducerea pe ordinea de zi și trimiterea documentului la Comisia Juridică, invocând procedura parlamentară.

La vot, parlamentarii PNL și UDMR au votat împotriva suplimentării ordinii de zi, în timp ce USR și AUR au votat pentru. Parlamentarii PSD s-au abținut. Au fost 11 voturi ale PNL și UDMR și 7 voturi ale USR și AUR. Solicitarea a fost respinsă.

sursă: digi24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Impostura

    marți, 26.10.2021 at 10:57

    Acum se vede ca cine se aseamana, se aduna ! Cum sa fi votat ungurii si asa zis liberalii pt. verificarea majestatii sale ? Daca era roman, ar fi fost altceva !?!

  2. Altul

    marți, 26.10.2021 at 15:08

    Ia uite ce poznă !!!! Cum se poate dom’le așa deranj la activitatea prezidentului ? Păi el in loc de ocupațiunea cu țărișoara pe care a accidentat-o rău de tot, acuma trebuie să justifice și alea 6 case ???? Și căcâțul ???? Ia băgați-vă mințile în cap ! După primul cuvânt din declarația de avere o să se lase o tăcere așa de lungă încât va ajunge sigur la capătul mandatului. Atunci va veni Codruța, vorba cântecului ăluia de la Taxi, și se va întâmpla oarece cu oarece, tra la la….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax