Connect with us
Publicitate

BLAJ

Alimentarea cu apă, întreruptă la Blaj și în alte localități din Alba, pentru remedierea avariei la conducta din zona Galda

Publicat

Apa CTTA a anunțat vineri seara că alimentarea cu apă va fi întreruptă și în municipiul Blaj, din cauza prelungirii timpului de remediere a avariei la conducta de aducțiune apă potabilă din zona Galda.

Întreruperea în furnizarea apei potabile va fi de vineri, 9 iulie, ora 21.00.

Potrivit operatorului, din cauza lucrărilor deosebit de complexe, durata întreruperii este estimată la circa 40 de ore, fapt care ar putea afecta și rezervele de apă existente în rezervoarele altor localități.

Tot vineri, operatorul a anunțat întreruperea furnizării apei potabile, de la ora 12.00, Ocna Mureș și în comunele Stremț, Geoagiu, Geomal, Beldiu, Gârbova de Jos, Rădești, Miraslău, Decea, Unirea, Noșlac, Ciugud, Stremț, Berghin, Ohaba, Sântimbru (Totoi, Dumitra), Cricău, Ighiu, Galda de Jos, Mihalț, Bucerdea Grânoasă, Crăciunelu de Jos, cu posibilitatea să fie afectate și localitățile Băgău, Lopadea Nouă, Hopârta, Sancel, Șona, Jidvei, Valea Lungă, Cetatea de Baltă.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoie de purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care clienții sunt rugați să folosească apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar pot fi semnalate imediat Dispeceratului operatorului la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax