Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alimentarea cu apă potabilă, întreruptă în mai multe localități din Alba, din cauza caniculei. Programul de raționalizare a apei

Publicat

Apa CTTA Alba a anunțat vineri că alimentarea cu apă potabilă este restricționată în mai multe localități din județ, din cauza caniculei. Compania face apel către populație să folosească apa cu responsabilitate.

”Având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile și implicit al consumului mare de apă, SC APA CTTA SA ALBA este nevoită să raționalizeze apa în mai multe localităţi din județ.

Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabila cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer, în caz contrar există posibilitatea ca programul de raționalizare să fie implementat pentru mai mult timp sau chiar să se ajungă la sistarea furnizării”, a comunicat operatorul de apă.

PROGRAM de întrerupere a furnizarii apei potabile, 4 august

  • comuna Unirea: 22.00-6.00 (anterior 11.00-15.00)
  • comuna Valea Lungă (Valea Lungă, Lodroman, Lunca): 22.00-6.00

De asemenea, din cauza lipsei de presiune, sunt afectate:

  • Orașul Ocna Mures, Razboieni, Cisteiu de Mureș, Micoșlaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Noșlac, Căptălan, Miraslău, zonele înalte ale localităților Cergău, comuna Roșia de Secaș, Pianu de Sus, Pianu de Jos.

Potrivit Apa CTTA, la reluarea furnizării pot exista depășiri a valorii parametrului turbiditate, caz în care locuitorii sunt rugați să folosească apa numai în scop menajer.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax