Connect with us
Publicitate

SPORT

Alin Artimon ar veni în orice moment să antreneze Unirea

Publicat

Liber de contract, timișoreanul Alin Artimon nu ar refuza o eventuală propunere din partea Unirii Alba Iulia, pentru funcţia de antrenor. Tehnicianul a mai pregătit Unirea, în 2005, iar orașul nostru i-a rămas la suflet. ”Aș veni oricând la Alba Iulia, indiferent de divizia în care este echipa. Momentan, prefer să nu discut despre acest lucru, Alba are antrenor, e Himcinschi acolo și nu ar fi normal să vorbesc”, a declarat Alin Artimon.

Antrenorul regretă momentele prin care trece Unirea, însă mărturisește că nu știe foarte multe despre situația de la Alba Iulia. ”Tot ceea ce știu, știu din presă. Am auzit că sunt probleme financiare, că jucătorii importanți au părăsit echipa. Ar fi păcat pentru istoria clubului ca Alba să retrogradeze”, a mai spus Artimon.

Tehnicianul a antrenat ultima dată la grupele de copii și juniori de la FCM Târgu Mureș, în vreme ce în eșalonul secund a antrenat în acest tur de campionat la Juventus București.

sursa foto: Prosport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax