Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alin Cucui: PSD se pregăteşte să organizeze „turism” electoral în judeţul Alba, în ziua alegerilor. ACL vrea să monitorizeze video anumite „puncte sensibile”

Publicat

ACL Alba Vicepreşedintele CJ Alba, Alin Cucui spune că partidul lui Dîrzu se pregăteşte să organizeze în Alba un „turism” electoral cu un vot multiplu. Cucui a precizat că sunt pregătiţi cu resure umane, să monitorizeze chiar video anumite „ puncte sensibile” de unde  s-au primit informaţii sigure că se intenţionează organizarea votului multiplu. Reprezentantul ACL spune că a fost făcută o sesizare către IPJ Alba prin care cere ca drumurile naţionale şi judeţene, să fie mai atent monitorizate duminică, în ziua alegerilor prezidenţiale din turul doi.

Înainte cu câteva zile de alegerile prezidenţiale din turul doi, ACL Alba ia măsuri de prevenţie faţă de PSD. Vicepreşedintele CJ Alba, Alin Cucui spune că are informaţii concrete cum că partidul lui Dîrzu pregăteşte în judeţul Alba un puternic „turism” electoral.

„Având în vedere că avem informaţii din teren că PSD-ul se pregăteşte în Alba pentru turul al II-a să organizeze un vot multiplu. Am solicitat către IPJ Alba să monitorizeze atent DN, DJ şi secţiile de votare. În paralel echipele ACL şi colegii noştri din teritoriu vor fi foarte atenţi la acest fenomen. Vom încerca să monitorizăm şi video, noi cei din cadrul ACL-ului o serie de puncte sensibile de unde avem informaţii concrete că se organizează un puternic „turism” electorla şi vot multiplu”, a declarat Alin Cucui.

De asemenea vicepreşedintele CJ Alba spune că „ avem informaţii cum că serile trecute, prin diferiţi lideri ai comunităţilor de rromi sun oferite plase cu alimente şi alte lucruri, pentru a încerca să cumpere voturi. Vorbim aici de mită electorală”.

Alin Cucui a precizat că PSD Alba va încerca acest „turism” electoral în jurul comunelor şi oraşelor, care au încă primari ai partidului lui Ponta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax