Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alin Ignat: absolvent de drept, membru în CA al Laserului de la Măgurele. Este viitorul deputat PNL de Alba, după Corneliu Olar

Publicat

Liberalul Alin Ignat va fi deputat de Alba. Acesta îi va lua locul lui Coneliu Olar, care a decedat în urmă cu câteva zile, din cauza unei boli incurabile. 

Acesta a absolvit Facultatea de Drept a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Asta nu l-a împiedicat însă să ajungă într-un post fără nici o legătură cu domeniul său de pregătire: în CA al ”Laserului de la Măgurele”. 

Potrivit declarației sale de interese, în 2020, a câștigat 7.722 de lei în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară ”Horia Hulubei”.

Institutul mai este cunoscut drept ”Laserul de la Măgurele”. Alin Ignat nu și-a menționat însă în CV această calitate, dar informația apare în declarația sa de interese care poate fi consultată AICI.

Potrivit unui memorandum din 2020 al Guvernului, acesta a fost numit în CA al institutului, ca reprezentant al Ministerului Muncii și Protecției Sociale (pe vremea când era secretar de stat).

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” (IFIN-HH) este unul dintre cele mai importante centre de cercetare din lume, în cadrul căruia au loc cercetări științifice de fizică atomică și nucleară precum si legate de aplicatii ale acestora.

În 2020, când Alin Ignat era în consiliul de administrație, în cadrul institutului lucrau peste 350 de cercetători români și străini de calibru internațional.

Deputat în locul lui Corneliu Olar

Ignat îi va lua locul în Parlament lui Olar, după ce va fi îndeplinită procedura birocratică. Pe scurt, după ce familia lui Corneliu Olar depune certificatul de deces, postul se vacantează, apoi va fi preluat de noul deputat.

PNL Alba trebuie să confirme, la solicitarea Parlamentului, faptul că este membru de partid.

El se afla pe lista pentru Camera Deputaților pe locul al treilea, după Florin Roman și Corneliu Olar, dar înainte de Adrian Bogdan, fostul viceprimar al municipiului Sebeș.

Ignat a mai fost secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale și consilier la Cancelaria Prim-ministrului (funcție care i-a adus în 2020, potrivit ultimei declarații de avere depuse, peste 116.000 de lei).

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 23.02.2022 at 18:52

    Ăsta care spunea că a făcut o facultate care nu-l găseşte in acte ? La 1 aprilie a făcut doar treceri uşoare prin faţa ei. De fapt ca şi naşul său, alt alunecos in ale îmbrobodelilor. Cu aşa specimene ajunge ţara la sapă de lemn.

  2. Astrul Zeta

    joi, 24.02.2022 at 04:36

    Pe cind partiduletele vor avea si specialisti in asteroizi ?

  3. Gelu Stoian

    joi, 24.02.2022 at 12:01

    Halal Viitor Deputat PNL!!!! Ca si raposatu’, Dzeu sa-l ierte : Abolvent de DREPT al Minisculei Universitati ” 1 decembrie 1918 „, TAMAN in Consiliul De Administratie AL ” IFIN HH ” , Unde Lucrau,in anul 2020, ” Peste 350 de cercetori romani si straini de calibru internationl „, NU Amarati de avocatei de duzina !!!!!!! Asta, Pentru a incasa Adica a FURA !!!!!!!!! ” peste 116.000 lei. Asta-i Mai Parsiv si MAI HOT, decat precedesorul sau, musiu Alin Ignat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In Cocluzie : Din Cauza acestor SPECIMENE de Parlamentari PNL, A ajuns Matu Citu si Team-ul SAU sa-si TRADEZE Electorul, pentru a se ALIA cu ex. Tractoristul Marcel Ciolacu-PSD SI Io No Pot Kelemen Hunor, in Guvenul General Nicoae MA-ciuca= USR DOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Altul

    vineri, 25.02.2022 at 12:11

    Marele specialist în studierea presiunii flatulației (adică a bășinii pentru cei fără studii superioare) greu încercate de iahnia de fasole, este membru în CA al Laserului de la Măgurele. Bă ești prost ? Bă ești nebun ? Nuuuu, deloc, la românica patria laserului dacic de mare viteză, acest ipochimen vrednic este de asemenea dregătorie. Să trăiască mamița peneleauă și gușterii romani florini ai Căcâțului stareț de idioți umflați cu pompa. Hai sictir băi specialistule !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax