Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Cu mâna fratelui Iordache, pesediștii din Alba își aruncă în aer propriile promisiuni mincinoase”

Publicat

Comunicat Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Cu mâna “fratelui” Iordache, pesediștii din Alba își aruncă în aer propriile promisiuni mincinoase făcute moților despre extinderea rețelelor de gaze naturale în Apuseni.”

”După aproape patru ani cu zero realizări în Parlament pentru deputatul PSD de Alba, colegii care l-au <retras> forțat într-o candidatură la Primăria Abrud au încercat să-l pună la treabă, să mimeze măcar, pe ultima sută de metri, o activitate parlamentară cu efecte pentru Alba sau Țara Moților.

Dar cum simpla navetă la București și cititul declarațiilor politice de pe foaia cu punctaje de partid, în sala de plen goală, pe modelul Negrescu, nu te califică la capitolul inițiative legislative bine scrise și cu finalitate, deputatul Tuhuț pune repede pe hârtie un proiect prin care vrea să extindă, atenție, prin lege, rețeaua de gaze naturale în Apuseni. Asta nu e tot. Colegul deputat supralicitează, fiind în campanie pentru primăria Abrud, și prevede în text extinderea CU PRIORITATE pentru orașele Abrud, Baia de Arieș și Câmpeni. Doar ce îl costă, hârtia suportă orice, nu?

După ce depune acest proiect flagrant lipsit de aplicabilitate în concret și grosolan departe de un minim de legalitate, se laudă în toate mediile că va introduce gazul metan în Abrud, Câmpeni și Baia de Arieș.

Aviz negativ

Doar că la o lună de la acest delir al promisiunilor, pesedistul Florin Iordache, azi șef la Consiliul Legislativ, avizează NEGATIV proiectul scris în limbaj de clasa a II – a al deputatul Tuhuț și îi explică acestuia că nu poți legifera discreționar, fără argumente tehnice, pentru o localitate sau două din România și că Legea muntelui, vizată de inițiativă, face referire la întreaga zonă montană, care întrunește anumite caracteristici general valabile în localitățile de munte.

Concluzia e simplă. Fie deputatul pesedist habar n-a avut ce face, când a depus acest proiect, ceea ce denotă incompetență totală, fie a știut că inițiativa nu poate trece de minimul control de legalitate, dar a ales să mintă moții pentru câteva voturi în plus.

Oricare dintre variante pusă lângă lipsa totală de activitate parlamentară proprie, lângă lipsa conexiunilor în Parlament, unde este izolat chiar de proprii colegi pesediști, arată clar că dezvoltarea unei comunități ca cea din Abrud nu trebuie sacrificată pentru deputatul – candidat forțat la Primărie.

La Primărie, abrudenii promovează dezvoltarea, nu pensionează incompetența din Parlament”.

Alin Ignat, deputat liberal de Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Abureală

    marți, 09.04.2024 at 08:35

    Dar tu mă deputat fără trecut și viitor cu ce te poți lăuda ?

  2. pilu

    marți, 09.04.2024 at 12:30

    Omule, nu zici rău ce spui, dar te întreb, voi PNL-iştii care aţi fost la guvernare înainte de a vă salva PSD-ul de la pieire,nu aţi putut promova aşa ceva, să le luaţi faţa PSD-ului ? Păi nu , că reprezentantul decedat al vostru în Parlament în afară de a tăia colacul cu maceta, nu s-a remarcat cu nimic. E şi normal, că nimicuri aţi trimis în Parlament. Vorba unui clasic, ciocu mic, că nici voi nu aţi făcut nimic. Te mai pune naşul pe lista eligibilă ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax