Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alin Ignat, deputat PNL Alba: Prioritate la locuri de parcare, la ghișee și case de marcat pentru gravide și mame. Lege adoptată

Publicat

deputat Alin Ignat

Alin Ignat, deputat PNL de Alba: Prioritate la ghișee și case de marcat și locuri de parcare dedicate pentru femeile gravide și familiile cu copii. Legea pe care am inițiat-o a fost promulgată.

Am făcut lege din bunul simț – femeile gravide și persoanele care însoțesc copii cu vârsta sub 5 ani au acum prioritate la ghișee și case de marcat publice și la operatorii economici și locuri de parcare rezervate în toate parcările publice și private din România.

Legea pe care am inițiat-o alături de colegii mei, Mara Calista și Florin-Alexandru Alexe, la ideea Mirelei Retegan, fondator Zurli, a fost promulgată de Președintele României.

Prioritățile la ghișee și case de marcat se vor aplica odată cu publicarea legii în Monitorul Oficial, iar pentru locurile de parcare dedicate femeilor gravide și familiilor cu copii, instituțiile publice și operatorii economici au la dispoziție 6 luni de zile pentru a amenaja astfel de locuri în toate parcările pe care le administrează, în procent de minim 4% din totalul locurilor unei parcări.

Este încă o lege, încă un pas în activitatea mea, care vine în sprijinul familiilor cu copii din România. Și continuăm împreună.

Așa înțeleg să reprezint oamenii din Alba în Parlament.

Cu decență, cu seriozitate și cu rezultate. Mulțumesc că îmi sunteți aproape.

Avem treabă de făcut.

Alin Ignat, deputat liberal de Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 18.10.2023 at 19:53

    Ai mai gulgutat o dată despre aşa ceva, dar se pare că nu mai ai ce comunica şi nici memorie bună şi te repeţi ca moara stricată.

  2. Ioana

    miercuri, 18.10.2023 at 20:21

    Numai de rahaturi te ocupi,altceva nu știi!

  3. Nelu

    joi, 19.10.2023 at 08:33

    ți se potriveste vorba „mama prostilor e mereu gravida”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax